KEJT MIDLTON SE PONOVO OGLASILA NAKON ŠTO JE SVET SAZNAO DA BOLUJE OD RAKA: Evo šta je princeza od Velsa imala sad da poruči FOTO
Foto: Youtube/World Graphic/People

EVO ŠTA JE REKLA

KEJT MIDLTON SE PONOVO OGLASILA NAKON ŠTO JE SVET SAZNAO DA BOLUJE OD RAKA: Evo šta je princeza od Velsa imala sad da poruči FOTO

Pop kultura -

Kejt Midlton se ponovo oglasila, što se može protumačiti i kao njeno prvo javno oglašavanje nakon što je 22. marta emotivnom video porukom saopštila da boluje od raka, iako se i nakon vesti od te dijagnoze zahvalila na porukama podrške koju je dobila, kako je 23. marta izjavio portparol Kensingtonske palate. Uputila je zajedničku poruku sa suprugom princom od Velsa koji je danas, tri meseca nakon što je ona bila podvrgnuta teškoj operaciji abdomena u londonskoj bolnici", objavio šta će biti njegov prvi službeni angažman, posle objave detalja o njenom zdravstvenom stanju. Podelio je sa javnošču kada i gde će se vratiti dužnostima.

Povod da se Kejt Midlton oglasiila bila je tragedija u Sidneju pre nekoliko dana, kada je šest ljudi ubijeno, a 12 povređeno u napadu nožem u trgovačkom centru, na plaži u području Bondija.

"Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sidneju ranije danas. Naše misli su sa svima onima koji su pogođeni, uključujući voljene osobe izgubljenih i heroje radnike hitne službe koji su rizikovali svoje živote kako bi spasili druge. K i V", glasi poruka Kejt Midlton i princa Viljama. O oglašavanju piše i britanski The Sun.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poruka je potpisana sa inicijalima njih dvoje, dok je njeno oglašavanje prošlog meseca nakon fotošop fijaska zbog slike za Dan majki (10. mart) nosilo samo njen potpis zbog čega su se kritike upućivale princu Vilijamu i Kensingtonskoj palati.

Skandal izazvan tom slikom bio je jedan od brojnih afera koje su pratile princezu od Velsa nakon hiruške procedure pa sve do vesti o dijagnozi raka. A sada mnogi njeno oglašavanje ocenjuje kao pozitivan znak da borba sa rakom ide u dobrom smeru.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Kejt je sa Vilijamom i njihovom decom, Šarlot, Džordžom i Lujem, provela uskršnje praznike u Norfolku. Zna se kada i gde princ od Velsa nastavlja sa angažmanima.

Podsetimo, nije sopšteno sa kojom vrstom raka se bori princeza, lečenje traje od kraja februara.

U Sidneju se desio još jedan tragičan napad. Australijska policija je u utorak saopštila da je napad nožem na biskupa asirske crkve i sledbenike bio teroristički čin motivisan navodnim verskim ekstremizmom.

( Kurir.rs / The Sun / Blic žena / T. B. )

Bonus video:

05:40

KAKO SE DOBIJA RAK GRLIĆA MATERICE! Zakić otkrila: Ne nastaje preko noći, potrebno je 5 do 10 godina da bi nastao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track