"POGLEDAJTE JOJ UŠI, TU JE DOKAZ ZAŠTO ANĐELINA DŽOLI NE STARI" Plastični hirurg o tajni IZGLEDA glumice, ipak NIJE SAMO GENETIKA
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

IZAZVALA PAŽNJU NA CRVENOM TEPIHU

"POGLEDAJTE JOJ UŠI, TU JE DOKAZ ZAŠTO ANĐELINA DŽOLI NE STARI" Plastični hirurg o tajni IZGLEDA glumice, ipak NIJE SAMO GENETIKA

Pop kultura -

Anđelina Džoli (48) pojavila se na crvenom tepihu u Brodveju, gde je pozirala povodom premijere svog mjuzikla "The Outsiders". Stigla je u pratnji ćerke Vivijen, a njen blistav izgled nije mogao da prođe nezapaženo.

Anđelina se pojavila u svilenoj bronzanoj haljini preko koje je nosila glamurozni ogrtač. Svoj stajling je upotpunila bordo sandalama i jarkim crvenim ružem. Njena ćerka odabrala je urbani tamnoplavi kombinezon.

Anđelina Džoli, Vivijen Džoli Pit
foto: MM/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obožavatelji su navikli da vide Anđelinu uglavnom u crnom, pa je ovaj autfit bio pravo osveženje za glumicu. Vrlo brzo su krenuli da se nižu komentari na račun njenog izgleda, a mnogi primećuju da "nije ostarila ni dan".

Poznati britanski plastični hirurg, dr Džoni Beteridž, koji se često bavi analizama lica poznatih osoba, istakao je da je Anđelina oduvek imala savršeno simetrično lice i da je to i dalje tako. On veruje da glumica svoj mladoliki izgled duguje operaciji koja se naziva deep plane facelift, odnosno dubinska intervencija zatezanja lica. Reč je o ozbiljnoj hirurškoj proceduri koja se koristi za pomlađivanje lica i vrata, a daje dugotrajne rezultate i prirodan izgled.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Poznati stručnjak uporedio je fotografije njenog uha koje su snimljene sada i 2014. godine, a na kojima se, kako kaže, vide tragovi estetskog zahvata i promene na tragusu, delu uha koji izgleda drugačije nakon operacije zatezanja lica.

(Kurir.rs/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track