OTKOPČALA SAKO I MREŽE SU EKPLODIRALE: Viktorija Bekam "izgrmela" na 50. rođendan i potezom pokazala da je žena koja je USPELA SVE
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

SLAVI 50. ROĐENDAN

OTKOPČALA SAKO I MREŽE SU EKPLODIRALE: Viktorija Bekam "izgrmela" na 50. rođendan i potezom pokazala da je žena koja je USPELA SVE

Pop kultura -

Viktorija Bekam 17. aprila puni 50 godina! Posle pola veka na planeti Zemlji može da se pohvali činjenicom da je jedna od najprepoznatljivijih slavnih žena, da je uspela u tome da bude pop zvezda, ali i modna ikona, uspešna dizajnerka, da "ulovi" jednog od najzgodnijih i najsupešnijih muškaraca današnjice i sa njim zasnuje veliku i srećnu porodicu.

Čuvena Britanka se u ime svog velikog jubileja osvrnula na sve ono što je do sada postigla, priznavši da je od života dobila - sve!

Viktorija Bekam je na Instagramu podelila izazovnu fotografiju na kojoj pozira u fantastičnom crnom odelu, ali sa otkopčanim sakoom, tako da je pokazala i seksi grudnjak i malo gole kože. Ova slika pokazuje da uprkos provokativnom detalju Viktoriji ne manjka otmenosti i elegancije, a to je poznata karakteristika njenog savršenog stila.

Lepa brineta je uz fotografiju objavila i poduže, emotivno pismo u kome je akcentovala koliko je mnogo toga postigla, ali se zahvalalila svom suprugu Dejvidu Bekamu na bezrezervnoj ljubavi.

"Dok se spremam da zakoračim u 50. godinu (naravno, u štiklama!), osećam se tako neverovatno blagosloveno što sam došla do ove prekretnice. Blagosloveno, ali i ostvareno i duboko zadovoljno. Ne samo zbog toga gde sam kao žena, već i zbog toga koliko su puno postigli moji modni i kozmetički brendovi. Moja ambicija je uvek bila da osnažim žene i učinim da se osećaju kao najbolja verzija sebe. Za mene je to značilo da verujem svom instinktu i da nikada ne pravim kompromise sa svojom kreativnom vizijom", otpočela je Viktorija svoje obraćanje.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Instagram/victoriabeckham

"Verujem da možemo da budemo mnogo toga. Pop zvezda, majka, žena, dizajner... Moja strast je oduvek bila da sanjam velike snove, a onda da sanjam još veće od njih. Na prvom mestu verujte sami u sebi - svi ostali će vas pratiti. A ako ste zaista imate sreće, naći ćete nekoga ko veruje u vas čak i više od vas samih. Dejvide, zauvek sam ti zahvalna na tvojoj bezuslovnoj ljubavi i podršci, i za našu prelepu decu - Bruklina, Romea, Kruza i Harper, učinili ste me potpunom. Toliko sam ponosna, toliko sam zadivljena ljubaznim, vrednim, talentovanim pojedincima koji svi postajete.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Dakle, evo me kako radim još više onoga što volim sa ljudima koje volim. Tako sam zahvalna svojoj porodici, mojim prijateljima i mom neverovatnom timu! Ovo je početak jednog uzbudljivog novog poglavlja, a ja tek počinjem", zaključila je slavna dizajnerka.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

05:40

Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track