PRESTAO DA PIJE, SMRŠAO, OŠIŠAO SE I SADA IZGLEDA 10 GODINA MLAĐE: Slavni holivudski glumac ostavio BOEMSKI život, PREPORODIO SE
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

SVE ZA LEPOTU

PRESTAO DA PIJE, SMRŠAO, OŠIŠAO SE I SADA IZGLEDA 10 GODINA MLAĐE: Slavni holivudski glumac ostavio BOEMSKI život, PREPORODIO SE

Pop kultura -

Američki glumac Džoni Dep (60) rešio se neuglednog izgleda kojeg je godinama negovao. Čini se kako je velika prekretnica u njegovu životu bilo suđenje s bivšom suprugom Amber Heard. Nakon što je shvatio koliko laže i pokušava da ga strpa u zatvor, odlučio je da promeni život iz temelja. Ipak, za fizičku promenu trebalo je neko vreme.

Džoni Dep
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

U februaru ove godine Džoni je bio u Italiji, gde je promovisao svoj novi film 'Modì', biografsku dramu koja se temelji na životu italijanskog umetnika Amedea Modilijanija. Mediji i fanovi pisali su kako Dep nikad gore nije izgledao pa je glumac uzeo stvar u svoje ruke i poradio na tome.

Ni dva meseca kasnije, na premijeri filma "Jeanne Du Barry", Džoni se pojavio znatno mršaviji. Promenio je imidž, ošišao se, a prijatelji kažu kako uživa u životu. Neko vreme je boravio u Londonu i rekao je da mu taj grad itekako odgovara.

Džoni Dep
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Živeo je u Velikoj Britaniji dok je režirao film "Modi" i vodio je zdraviji način života nego što je to bio slučaj u prošlosti, tvrde dobro upućeni.

Iako je Džoni mogao biti 'izostavljen' iz Holivuda zbog brojnih optužbi za porodično zlostavljanje koje je protiv njega podnela Amber, on je rekao kako ga njene laži nisu pokolebale.

"Njene tvrdnje bile su samo samoglasnici i suglasnici koji lebde u vazduhu", zaključio je.

(Kurir.rs/Story.hr/J.M.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track