NOVI TREND UKRAŠAVANJA JAJA ZALUDEO DOMAĆICE ŠIROM SVETA Nemojte da bacate ljuske nego ih OVAKO iskoristite za uskršnju dekoraciju
Foto: Printscreen/TikTok

probajte

NOVI TREND UKRAŠAVANJA JAJA ZALUDEO DOMAĆICE ŠIROM SVETA Nemojte da bacate ljuske nego ih OVAKO iskoristite za uskršnju dekoraciju

Žena -

Pravoslavni Uskrs ove godine pada u nedelju 5. maja. Ostalo je još malo vremena do najradosnijeg hrišćanskog praznika, a mnogi već razmišljaju kako će da ga provedu. Najveća radost je provesti ga u krugu porodice i najbližih. Tada atmosfera i ukrasi dobijaju poseban značaj.

Deca se najviše raduju farbanju jaja, kao i domaćice koje se trude da svaki detalj bude na mestu. Kako smo i sami svesni da se trendovi menjaju, tako i ove godine stiže nam nova ideja kada je reč o ukrašavanju jaja. Mnoge je oduševio način, ali i neobična tehnika. Naime, u pitanju je dekorisanje praznih jaja.

jaja
foto: Printscreen/ Tik Tok

Na Internetu se mogu naći brojne ideja, ali jedna je posebno oduševila domaćice. Sve što vam treba jesu bela i prazna jaja koja će na vrhu imati otvor. Zato kada razbijate jaja nemojte da bacate ljuske već ih na kreativni način iskoristite. Jedna mama je otkrila i kako!

jaja
foto: Printskrin/ Tik Tok

U videu koji je postao viralan, ona je sakupila nekoliko ljuski jaja koje je spojila u krug lepkom. Zatim je u svako prazno jaje sipala vodu i kao "šlag na tortu" ubacila cveće po želji. Na taj način cveće će duže trajati. Isto tako možete da stavite i veštačko cveće, kao i malo zemlje unutra i zasadite svoje.

( Kurir.rs / Mondo / T.B. )

Bonus video:

02:27

Zajedno farbamo uskršnja jaja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track