"JE L’ MOGU DA VAS ZAMOLIM DA PRESTANETE?" Bajaga održao čas kulture uživo u programu na RTS, snimak se MUNJEVITO ŠIRI (VIDEO)
Foto: Printscreen X

SVI MU APLAUDIRAJU

"JE L’ MOGU DA VAS ZAMOLIM DA PRESTANETE?" Bajaga održao čas kulture uživo u programu na RTS, snimak se MUNJEVITO ŠIRI (VIDEO)

Pop kultura -

Obraćanje legendarnog muzičara Momčila Bajagića Bajage povodom reizdanja prve ploče Bajage i Instruktora "Pozitivna geografija", postalo je viralno na društvenim mrežama.

Predstavljanje reizdanja prve ploče Bajage i Instruktora odigralo se u holu RTS-a, a Bajagino obraćanje prisutnima na trenutak su prekinuli pojedinci koji su pravili buku, te im se muzičar obratio održavši im malu lekciju kulture i lepog ponašanja.

„Je l’ mogu da vas zamolim da prestanete da pričate ovde? Evo, blizu je napolju da se izađe da se popuši cigara, ili šta već. Nije da sad hoću baš atmosferu neku specijalnu, ali red je da se bar čujemo dobro. Inače, ja ne čujem baš najbolje, tako da, ako ja čujem, onda znači da je buka baš velika“, poručio je Bajaga.

Snimak je umrzo postao viralan na društvenim mrežama, a svi su stali na Bajaginu stranu i sa odobravanjem komentarisali njegov gest.

Bajaga i Instruktori
Bajaga i Instruktorifoto: Nikola Ristić RTS

"Bajaga održao čas kulture uživo u programu RTS. Ne vredi, mora ovako. Bravo", komentar je jedna korisnice društvene mreže X.

Inače, koncert zakazan za nedelju 21. aprila u MTS dvorani, biće replika njihovog nastupa 1984. godine, kada su prvi put pred publikom nastupili pod nazivom Bajaga i Instruktori. Otvorena je i izložba Bajagine foto-arhive iz 1984. godine i izložba fotografija autorke Goranke Matić, koja je bila i autorka omota ovog čuvenog albuma/ LP ploče.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

02:07

Bajaga u avg sljedeće godine pravi koncert na hipodromu, povodom 40 god karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track