DEJVID BEKAM NIJE ŠTEDEO DA POČASTI SVOJU VIKTORIJU: Seli u avion, pa otišli na ručak, a onda je otkriveno koliko sve to KOŠTA
Foto: Instagram/ victoriabeckham

JUBILEJ

DEJVID BEKAM NIJE ŠTEDEO DA POČASTI SVOJU VIKTORIJU: Seli u avion, pa otišli na ručak, a onda je otkriveno koliko sve to KOŠTA

Pop kultura -

Viktorija Bekam i njen suprug Dejvid navodno su privatnim avionom otišli na jug Francuske kako bi proslavili njen 50. rođendan. Modna dizajnerka i nekadašnji fudbaler (48) potom su se automobilom s vozačem odvezli u restoran cenovnog ranga 200 funti po osobi u Saint-Paul de Venceu na Francuskoj rivijeri. Navodno se paru pridružilo njihovo četvoro dece zajedno s Viktorijinim roditeljima Džeki i Tonijem.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Dejvid je odabrao jedno jako udaljeno mesto gde su znali da porodica neće biti primećena. Restoran redovno ugošćuje slavne osobe s A-liste tokom filmskog festivala u Kanu, tako da niko od stanovnika Rivijere ni ne trepne kad vidi slavnu osobu", rekao je izvor za The Sun.

"Viktorija je imala neverovatno lepo poslepodne i uživala je u vinu, upijala zrake sunca i gledala na Sredozemlje dok je jela svoju omiljenu belu ribu", dodao je.

Viktorija Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon privatne porodične večere, Viktorija se raduje svom 50. rođendanu u subotu u privatnom klubu u Londonu. Pridružiće joj se oko 40 članova porodice i prijatelja, uključujući njene bivše koleginice iz Spice Girls, Mel Bi i Emu Banton, zajedno s drugim bliskim prijateljima, kao što su Eva Longorija i Gordon Remzi.

Viktorija će morati uz modnu kombinaciju da nosi medicinsku čizmu koju nosi zbog povrede stopala u teretani, iako je u međuvremenu pozirala za "Elle Spain" sedeći na stolici bez čizme.

(Kurir.rs/ The Sun/ L. S)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja