SAMO ZA FLAŠU ŠAMPANJCA PLATIO 3.500 $: Evo koliko se Bekam isprsio za Viktorijin 50. rođendan, još OD PTICE MLEKO što nije bilo
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

NIJE ŠTEDEO

SAMO ZA FLAŠU ŠAMPANJCA PLATIO 3.500 $: Evo koliko se Bekam isprsio za Viktorijin 50. rođendan, još OD PTICE MLEKO što nije bilo

Pop kultura -

Modna dizajnerka i bivša spajsica Viktorija Bekam proslavila je u Londonu 50. rođendan, i to sa stilom na zabavi s nekima od najpoznatijih svetskih zvezda, ali i s nekim posebnim iznenađenjima za koja se pobrinuo njen suprug Dejvid Bekam.

Prema pisanju britanskih medija, on je zbog Viktorije potrošio više od 300 hiljada dolara kako bi je dodatno iznenadio, pa je tako organizovao da joj kuva njen najdraži kuvar i nabavio omiljeni penušac čija se cena po flaši kreće više od 3.500 dolara, prenosi Daily Mail.

Vrhunac iznenađenja bila je pesma "Stop", koju su Viktoriji otpevale njene koleginice iz nekadašnje planetarno popularne grupe Spice Girls, a pridružila im se i slavljenica.

Zvanice su slavile do jutra, dok je Viktorija viđena u 2:30 kako napušta proslavu na leđima svog supruga Dejvida, koji ju je uneo u automobil.

S njom su slavila brojna poznata imena kao što su Rouzi Hantington-Vitli i njen suprug Džejson Stejtam, a bio je tu i Mark Entoni sa suprugom Nadiom Fereirom. Viđen je i kuvar Gordon Remzi sa suprugom, glumica Eva Longorija, a bile su tu i bivše članice čuvenog benda Spice Girls - Ema Banton, Melani Čišolm, Geri Halivel i Melani Braun.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track