OVO JE ŽENA KOJA JE OSVOJILA SRCE ŽIKE TODOROVIĆA: Retko se pojavljuje u javnosti, zajedno su 20 godina, a evo kako izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen

LJUBAV POZNATIH

OVO JE ŽENA KOJA JE OSVOJILA SRCE ŽIKE TODOROVIĆA: Retko se pojavljuje u javnosti, zajedno su 20 godina, a evo kako izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Srđan Žika Todorović od tinejdžerskih dana važi za velikog šmekera i zavodnika. Proslavljeni glumac našao je svoj mir pored žene svog života i skrasio se uz prelepu suprugu Anu.

Ana se ne pojavljuje često u medijima, te je javnost retko kada može videti pored proslavljenog glumca. Međutim, Žika je, svojevremeno, objavio fotografiju na kojoj uživa sa svojom lepšom polovinom na obali pokraj mora.

"Ana, Vanja i ja", napisao je kratko, Srđan Žika Todorović, pored fotografije koja je nastala u zalivu Bigova kod Kotora.

Davnih dana, njegov otac, glumac Bora Todorović, sazidao je kuću na Crnogorskom primorju. Kada požele da se sklone od Beograda i odmore od poslovnih obaveza, Srđan i njegova supruga potraže mir na ovom lepom mestu na južnom Jadranu.

Popularni glumac na plažu je poneo gitaru, te je nesumnjivo da je to bio dan za pamćenje.

Međutim, Todorović se, jednom prilikom, pojavio sa Anom na jednom javnom događaju pre četiri godine, a to je Festival glumačkih ostvarenja.

"Moja Anči i ja. Niš. Festival glumačkih ostvarenja 2018. godine", napisao je glumac ispod fotografije, na kojoj je evidentno koliko su srećni i spokojni zajedno.

(Kurir.rs/Blic/J.M.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track