PRVI PUT ZA 100 GODINA JE JEDNOM ČLANU KRALJEVSKE PORODICE UKAZANA OVAKVA ČAST Čarls uvaženim gestom pokazao koliko poštuje SNAJU
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

odlikovana

PRVI PUT ZA 100 GODINA JE JEDNOM ČLANU KRALJEVSKE PORODICE UKAZANA OVAKVA ČAST Čarls uvaženim gestom pokazao koliko poštuje SNAJU

Pop kultura -

Princeza Kejt Midlton (42) postala je članica reda "Order of the Companions of Honour", javlja Daily Mail. Izvori kažu da je to simbol "velikog poštovanja" koje je princeza dobila od kralja Čarlsa (75), zbog svog doprinosa umetnosti, nauci, medicini i javnoj službi svih ovih godina otkako je deo kraljevske porodice.

Kejt Midlton
foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo je važan i dirljiv korak dok princeza vodi borbu s karcinomom. Kejt je svoju dijagnozu otkrila u video poruci na društvenim mrežama. Objasnila je kako su joj rak otkrili nakon operacije abdomena u januaru.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

- Operacija je bila uspešna, no testovi nakon operacije pokazali su da je bio prisutan rak. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od teške operacije da bih mogla započeti lečenje. Ali što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji je njima prikladan i da ih uverimo da ću biti dobro - rekla je između ostalog.

( Kurir.rs / 24sata.hr / T.B. )

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track