OVO JE ROĐENI BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA: Kažu da je ISTI glumac, evo u kakvom je Sloboda odnosu sa deverom, a jedna slika SVE GOVORI
Foto: Nemanja Nikolić

JAKO LIČE

OVO JE ROĐENI BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA: Kažu da je ISTI glumac, evo u kakvom je Sloboda odnosu sa deverom, a jedna slika SVE GOVORI

Pop kultura -

Glumac Vojin Ćetković već trideset godina je na javnoj sceni, ali o nekim detaljima iz njegovog života se veoma malo zna.

Ipak, poznato je da glumac ima brata sa kojim deli mnoge fizičke osobine, te na nekim fotografijama na prvi pogled izgleda kao da je on.

Vojin je jednom prilikom na Instagramu objavio fotografiju kako u srcu Šumadije uživa sa kolegama Nebojšom Ilićem i Dejanom Lutkićem, a društvo im pravi i rođeni brat Vojina Ćetkovića.

Kada god mu obaveze dozvoljavaju Vojin vrlo rado provodi vreme sa svojim bratom, te neretko idu zajedno i na pecanje.

Vojinova supruga, Sloboda Mićalović ima sjajan odnos sa deverom, pa je tako jednom prilikom objavila na profilu fotografiju sa njim kada su bili u poseti jednom manastiru.

"Moj najbolji dever", napisala je tada glumica.

Rođeni brat našeg proslavljenog glumca, živi u Kruševcu, a baš kao i Vojin, obožava glumu i pozorište, mada je izabrao nešto drugačiju profesiju od brata. Naime, on radi u Kruševačkom pozorištu kao organizator.

Ipak, najzaslužniji za to što je Vojin Ćetković izabrao glumu kao profesiju jeste njegov brat od strica Milovan, o kome je glumac svojevremeno govorio.

"Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu Teatar Za. Kada čovek potane profesionalac, sve to bude drugačije", rekao je tada Vojin Ćetković o bratu od strica Milovanu Ćetkoviću, koji je iznenada preminuo 2016. u 54. godini.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

00:52

POZNATI GLUMAC TUŽAN ZBOG ODLASKA KOLEGA: Bili su sa nama od prve epozode i bilo smo kao porodica SVE JE JAKO ČUDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track