OVA BRUTALNA REČENICA JE ZAPEČATILA KARIJERU MEGAN MARKL I HARIJA: Otkrivaju se dokazi da vojvotkinja OPASNO MAŽE OČI svima?
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OŠTRO I SUROVO

OVA BRUTALNA REČENICA JE ZAPEČATILA KARIJERU MEGAN MARKL I HARIJA: Otkrivaju se dokazi da vojvotkinja OPASNO MAŽE OČI svima?

Pop kultura -

Megan Markl najavljuje nove poslovne poduhvate i sumnja se da je iskrena u tome. Jedan detalja stvara sumnju, a rečenica izvršnog direktora Spotify Bila Simonsa o njoj i princu Hariju ponovo se citira.

Simons je prošlog leta rekao da su Megan Markl i princ Hari "'je*eni prevaranti". Direktor striming platforme koji nosi titulu lidera inovacija i monetizacije podkasta, uputio je neumerenu kritiku, samo nekoliko sati nakon što je ugovor sa Megan i Harijem o podkastu sa Spotify, za koji se navodi da je bio vredan 15 miliona funti, raskinut.

Megan Markl, podkast
foto: Printscreen/Youtube

"Moram da se napijem jedne večeri i ispričam priču o Zoom pozivu koji sam imao sa Harijem kako bih pokušao da mu pomognem s idejom o podkastu. To je jedna od mojih najboljih priča", rekao je Bil Simons.

Megan Markl, princ Hari
foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Otkud ovakve reči? Stalno rastući popis privlačnih poduhvata i inicijativa Harija i Megan možda nudi odgovor, to su projekti koji su, usprkos pažljivo konstruisanom pokretanju, do sada bili veoma mali.

Ugovor sa njima potpisan je 2020. Megan i Harija hvalili su tada kao moćne govornike koji cene potencijal audio pripovedanja. Bilo je to ubrzo nakon Megzita i nakon što se pra preselio u Kaliforniju.

Megan Markl, princ Hari
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Producirano je 12 epizoda podkasta za dve i po godine, a onda je došlo do prekida saradnje, uz obostrani pristanak.

Megan Markl čija najstrože čuvana tajna izbija na površinu, prilično je neustrašiva, ističe poznati autor Ričard Iden. U februaru ove godine pokušala je da oživi svoju seriju podkasta Archetypes, i uz veliku pompu je objavila da je potpisala ugovor sa Lemonada Media, kompanijom koju su osnovale žene i koja želi da učini život lepšim.

Megan Markl
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vojvotkinja je izjavila da je presrećna što se pridružuje Lemonadi, mnogo manjoj kompaniji. A onda je usledilo... "Ponovno pokretanje podkasta Archetypes odloženo je za 2025", rekao mi je izvor iz Kalifornije.

Pretpostavlja se da Lemonada Media nije želela da podkast bude u drugom planu zbog dve serije koju Megan i Hari snimaju. Iz Netfliksa su poručili da će serija "slaviti radosti kuvanja i baštovanstva, zabavu i prijateljstvo", a drugi projekat biće posvećen Harijevim sportskim interesovanjima.

Megan Markl, princ Hari
foto: Moritz Mueller / imago sportfotodienst / Profimedia

Rečeno je da su u kompaniji Lemonada Media zabrinuti da ne dođe do poklapanja obaveza odnosno rasporeda zbog novog brenda Megan Markl koji je skoro pokrenut American Riviera Orchard.

Portparol Megan Markl odbio je da komentariše odlaganje, ali izvori tvrde da je već zakazala gostovanje veoma poznatih gostiju. U prethodnom podkastu za Spotify njene gošće bile su Maraja Keri i Serena Vilijams.

Tako dugo odlaganje podkasta je neobična marketinška strategija. "Mislim da zbog toga Hari i Megan izgledaju neprofesionalno i amaterski. Takođe mi budi sumnju u motive Megan Markl. Nadam se da se Lemonada ne koristi samo u reklamne svrhe. Da je to tako, to bi samo podstaklo druge da dele Simonsovo neljubazno i vrlo otvoreno mišljenje o kraljevskom paru Montesita", kaže Iden, piše Daily mail.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track