HISTERISAO NA ŽENU, TRESKAO VRATIMA, URINIRAO PRED SVIMA: Slavni PEVAČ ponovo ZABRINUO FANOVE, brinu za njegovo MENTALNO ZDRAVLJE
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ŠOKANTNO

HISTERISAO NA ŽENU, TRESKAO VRATIMA, URINIRAO PRED SVIMA: Slavni PEVAČ ponovo ZABRINUO FANOVE, brinu za njegovo MENTALNO ZDRAVLJE

Pop kultura -

Džastin Biber je debelo je zabrinuo fanove nakon što je na njegovom profilu pre dva dana osvanula fotografija na kojoj je uplakan. Zapravo, najpre su usledile slike na kojima se smeje, a potom su usledile one na kojima je njegovo raspoloženje variralo.

Džastin Biber
foto: Instagram/justinbieber

Kako su odmicale objave na karuselu, činilo se kao da pevač "tone", a posebno je zabrinjavajuća bila fotografija na kojoj plače. Kako se čini, Biber je spornu fotografiju obrisao sa profila, ostavivši sve druge, nakon što su fanovi burno reagovali na njegove suze.

"Šta se dešava", "Da li se Biber razvodi od Hejli", "On izgleda jako loše", "Nikad gore nije izgledao", "Mentalno zdravlje je veliki problem u svetu, čuvaj se brate", "Smeje se, ali ne izgleda srećno", "Nešto nije u redu"... pisali su ljudi.

(Kurir.rs/Wanted/J.M.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track