HRVATSKI PREDSTAVNIK ZALUDEO ŽENE ŠIROM SVETA, A SAMO MU JE ONA UKRALA SRCE: Evo ko je devojka Bejbi Lazanje i kako izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/HRT

GODINU DANA MLAĐA OD NJEGA

HRVATSKI PREDSTAVNIK ZALUDEO ŽENE ŠIROM SVETA, A SAMO MU JE ONA UKRALA SRCE: Evo ko je devojka Bejbi Lazanje i kako izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja prošao je u finale "Evrovizije 2024" i u subotu će nastupiti sa numerom ''Rim Tim Tagi Dim''.

Njemu je porodica velika podrška, a s druge strane ima i veliku podršku svoje devojke Elizabete.

Bejbi Lazanja važi za miljenika devojka, a već dugo je u skladnoj vezi sa godinu dana mlađom Elizabetom Ružić.

Ona živi u Kašteliru, radi u porodičnoj firmi, a hrvatski mediji pisali su da se bavi video produkcijom i art fotografijom.

Elizabeta je, na svom Instagram profilu, objavila niz fotografija sa njim na kojima poziraju nasmejani i srećni.

Malo ko zna kako se zapravo zove

Iako ga danas čitav svet zna kao Bejbi Lazanju, pravo ime ovog muzičara je Marko Purišić.

On je popularnost stekao kao gitarista popularne rok grupe Manntra. Ono što mnoge iznenađuje je to da je Marko veoma mlad, rođen je 1995. godine u Umagu, Hrvatskoj.

Bejbi Lazanja
foto: Jessica GOW / AFP / Profimedia

Umetničko ime koje je izabrao nema poseban značaj, ali time je muzičar istakao svoju ljubav prema ovom jelu, a takođe i sam naziv pesme kojom se predstavlja na Evroviziji 2024 ''Rim Tim Tagi Dim'' nema značenje već je autor počeo da proizvodi ovaj zvuk kako bi napravio kakav takav vokal uz ritam pesme.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

03:14

SVI SU ZNALI DA JE EVROVIZIJA 2006. NAMEŠTENA! Danijel Alibabić tvrdi: To je u stvari bilo takmičenje između dve televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track