TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

Pop kultura -

Predstavnica Srbije Teya Dora plasirala se u veliko finale Evrovizije s pesmom "Ramonda", a sada se ekskluzivno oglasila za Kurir nakon njenog velikog uspeha.

- Utisci nakon prolaska u finale su strava! Preponosni smo, nadam se da je cela Srbija ponosna. Sada se nastavljaju probe i jedva čekamo finale. Jako mi prija podrška naravno i osećamo svi ovde podršku i energiju. Poruke koje su mi stigle sam pročitala i stvarno su prepune podrške i prelepe su. Jako mi to znači i jako mi daje motivaciju da budem najbolja i da dam sve od sebe. Tako da, samo pozitivna energija jer je to da ne kažem možda i najbitnija stvar. Samo se nadam da će biti još jača emocija sada u finalu, zapravo sigurno sam da će biti. Ali što se tiče ostalih stvari, mislim da nećemo ništa sad posebno menjati - rekla je naša predstavnica i dodala:

01:29

TEYA DORA EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRED VELIKO FINALE EVROVIZIJE: Jako mi znače vaše poruke! EVO ŠTA ĆE URADITI UKOLIKO POBEDI

- U slučaju da pobedim... pa ne znam, neću da razmišljam sada o tome kako ću proslaviti. Mi ćemo svakako da proslavimo, šta god da se desi. Ali eto, to je tako spontano bilo i na PZE-u kada smo pobedili, nismo imali nikakav plan i bilo nam je stvarno najlepše.

U finale "Evrovizije 2024" iz prvog polufinala plasirali su se: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.

Evrovizija, Evrovizija 2024, Evrovizija 24, Teya Dora
foto: Printscreen/RTS

Drugo polufinale "Pesme za Evroviziju" se održava večeras u Malmeu, predstaviće se 16 kompozicija, a finale će se održati u subotu, 11. maja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:30

OČEKUJEM FINALE, TEYA DORA IMA DRUGAČIJU PESMU OD OSTALIH Jordan za Kurir: Svi idu na radost i veslje, a ona na duboku emociju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track