"DA LI JE BILO PAMETNO DOĆI NA EVROVIZIJU I DOVESTI U OPASNOST TAKMIČARE?" Izraelku pitali za bezbednost, njen odgovor ŠOKIRAO
Foto: EPA/JOHAN NILSSON

NE BRINE SE ZA BEZBEDNOST

"DA LI JE BILO PAMETNO DOĆI NA EVROVIZIJU I DOVESTI U OPASNOST TAKMIČARE?" Izraelku pitali za bezbednost, njen odgovor ŠOKIRAO

Pop kultura -

Pod rednim brojem 17 u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije 2024 nastupila je predstavnica Izraela Eden Golan (20) sa numerom "Hurricane".

Od samog prijavljivanja na takmičenje ova umetnica doživela je niz neprijatnih situacija, ali i pretnje smrću. Sinoć joj je publika u Malmeu aplaudirala, a na mrežama se polemisalo da li joj je publika skandirala ili aplaudirala.

Naime, sada internetom kruži snimak u kojem novinar pita predstavnicu Izraela, Eden Golan, da li je ikada pomislila da je svojim dolaskom na prestižno muzičko takmičenje dovela u opasnost i živote ostalih takmičara i publike, na šta je ona odgovorila:

"Mislim da smo svi ovde samo iz jednog razloga, a to je da preduzmemo sve bezbednosne mere kako bi ovo takmičenje učinili jedinstvenim i kako bi ujedinilo sve.. Tako da mislim da, jeste bezbedno za svakoga, inače ne bismo bili ovde da je situacija drugačija", izjavila je Eden Golan.

Da podsetimo, u toku je prestižno muzičko takmičenje Evrovizija 2024, drugo polufinalno veče održalo se sinoć, dok će se finale održati u subotu 11. maja. Među finalistima ovogodišnje Evrovizije plasirala se i naša predstavnica, Teya Dora sa numerom "Ramonda".

( Kurir.rs / T.B. )

Bonus video:

11:14

Poslednji intervju Teya Dore pred polazak za Malme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track