DRAMA Holandski predstavnik i dalje u žiži kontroverzi: Kruže teorije o razlogu suspenzije, ovo je jedna od njih (VIDEO)
Foto: RTS

evrovizija 2024

DRAMA Holandski predstavnik i dalje u žiži kontroverzi: Kruže teorije o razlogu suspenzije, ovo je jedna od njih (VIDEO)

Pop kultura -

Na ovogodišnjem takmičenju Evrovizije, koje se odvija u uzbudljivom okruženju, u žiži je i dalje holandski predstavnik, Jost Klajn, koji je ranije danas sankcionisan, a tačan razlog još nije poznat. Za to vreme, na društvenim mrežama se pojavljuje veliki broj teorija o tome šta stoji iza cele drame.

Prema glasinama među fanovima koje su objavljene na Iksu, je da je razlog zašto je Klajn zaustavljen na probi to što je navodno udario člana izraelske delegacije, nakon što su se sprdali sa smrću njegovih roditelja. Međutim, ova tvrdnja za sada nije zvanično potvrđena.

Takođe, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se navodno vidi polemika koju tim pevača vodi sa novinarom oko njegovog nepojavljivanja na bini, dok se u pozadini, kako se tvrdi, čuje Jostin glas koji pita: "Zašto ovo radite?"

Podsetimo da je Jost Klajn danas trebao da nastupi na probi peti po redu. Međutim, nije se pojavio na sceni, iako je stigao u arenu s ostalim kandidatima. O njegovom izostanku se oglasio EBU.

- Trenutno istražujemo incident koji nam je bio prijavljen, a koji uključuje Holandskog izvođača. Neće imati probe do daljeg. Nemamo drugih komentara u ovom trenutku - izjavili su.

Jost je, uz devetoro ostalih finalista iz drugog polufinala, prisustvovao konferenciji za medije. Sedeo je pored Izraelke, a sve vreme je skrivao glavu ispod zastave svoje zemlje, na strani lica koja je gledala prema Eden. Kada je ona krenula da odgovara na pitanja, Jost se u potpunosti pokrio preko glave.

Onda je Eden jedan novinar upitao smatra li da je sa sobom donela rizik i opasnost za druge takmičare, na šta joj je rekao da ne mora da odgovori. Jost je na to rekao: "Zašto ne?"

Ubrzo zatim, Klajn je ponovo šokirao fanove time što je, sa svog profila na Instagramu, sa storija obrisao sve fotografije i video snimke Evrovizije 2024.

Ova neočekivana akcija izazvala je mnoge spekulacije o tome šta se događa iza kulisa njegovog učešća na ovom prestižnom takmičenju. Fanovi su ostali u neizvesnosti dok se čeka zvanično saopštenje o razlozima ovog poteza.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:26

DA PEVATE KAO DA SUTRA NE POSTOJI: Šerifovićka otkrila šta rade URAGANKE pred izlazak na scenu EVROVIZIJE: Uđite u FINALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track