ČUVENI GLUMAC NAPADNUT NASRED ULICE U PO BELA DANA: Završio s modricama, evo šta se desilo
Foto: Lev Radin/PACIFIC PRESS / Sipa Press / Profimedia

DOK JE IŠAO SA SUPRUGOM

ČUVENI GLUMAC NAPADNUT NASRED ULICE U PO BELA DANA: Završio s modricama, evo šta se desilo

Pop kultura -

Čuveni glumac šetao je Trećom avenijom 369 na Istočnom Menhetnu u sredu u 11:48 sati, kada je napadnut, rečeno je iz policije. Muškarac je iznenada prišao Stivu Busemiju (66) i napao ga. Napadač je i dalje u bekstvu. Incident se opisuje kao novi nasumnični napad na ulicama Njujorka.

Glumac Stiv Busemi prebačen je u bolnicu. Zadobio je modrice, otoke na licu i krvarenje na levom oku. Udaren je šakom u lice.

"Stiv Busemi je napadnut u centralnom delu Menhetna, još jedna žrtva nasumičnog čina nasilja u gradu", rekao je njegov PR i dodao: "On je dobro i poštuje poruke podrške, iako je neverovatno tužan zbog svega što se dogodilo dok su šetali ulicama Njujorka (glumac i njegova partnerka)".

Radnik koji je bio u blizini kada se napad dogodio rekao je za New York Post: "Video sam da je bio sa ženom, a onda sam kroz prozor ugledao kako se spotakao i pao unazad. Odmah je ustao i potrčao u suprotnom smeru. Nisam video ko ga je udario".

Policija je objavila sliku sa nadzorne kamere na kojoj se vidi navodni napadač, piše Daily Mail.

Glumac je odrastao u Njujorku i bio je vatrogasac u Bruklinu pre nego što je 1980-ih dao otkaz kako bi nastavio glumačku karijeru. Vratio se u svoj stari vatrogasni dom nekoliko sati nakon napada 11. septembra i danima je ostao na lokaciji Svetskog trgovačkog centra, učestvujući u akcijama spasavanja.

Stiv Bušemi
foto: Profimedia

Nagrađivani glumac ima karijeru dugu četiri decenije, a najpoznatiji je po ulogama u HBO seriji Boardwalk Empire i filmovima poput Fargo i Reservoir Dogs.

I ranije bio napadnut

Dok je 2001. godine radio na filmu Domestic Disturbance u Vilmingtonu, bio je žrtva još jednog brutalnog napada.

Glumac se umešao u tuču u baru nakon što su se dvojica lokalnih muškaraca potukla sa njegovim kolegom Vinsom Vonom i scenaristom Skotom Rozenbergom. Izboden je više puta, iznad oka, u vilicu, grlo i ruku. Pružena mu je pomoć u lokalnoj hitnoj pomoći i pušten je kući.

"Situacija je mogla da bude opasna po život", rekao je izvor za Entertainment Weekly. Glumac je kasnije imao plastičnu operaciju zbog povreda.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track