BEJBI LAZANJU DOČEKALO 6.500 LJUDI, A POBEDNIKA EVROVIZIJE... Nemo se vratio u Švajcarsku, a evo kakva je bila atmosfera (VIDEO)
Foto: ARND WIEGMANN / AFP / Profimedia

VRATIO SE KUĆI

BEJBI LAZANJU DOČEKALO 6.500 LJUDI, A POBEDNIKA EVROVIZIJE... Nemo se vratio u Švajcarsku, a evo kakva je bila atmosfera (VIDEO)

Pop kultura -

Pobednik ovogodišnje Evrovizije Nemo sleteo je u Švajcarsku, a na aerodromu se skupila grupica fanova koja ga je dočekala. Na TikToku je osvanuo snimak trenutka kad se pojavio na aerodromu u Cirihu, na kojoj djeluje kao da ga je dočekala tek šačica ljudi.

@marceloruffino1 Nemo arriving in Zurich Airport on the flight of Swiss: Copenhagen - Zurich #fyp #viral #nemo #swiss #eurovision #eurovision2024 #zurich #music #swiss #airport ♬ original sound - Marcelo Ruffino

Fanovi Evrovizije u komentarima ispod videa poručili su Nemu koga smatraju istinskim pobednikom ovogodišnjeg takmičenja.

"Hrvatska", nižu se komentari fanova, koji uz to ostavljaju emotikone srca i hrvatske zastave.

Nemo, Evrovizija, Evrovizija 2024
foto: ARND WIEGMANN / AFP / Profimedia

Ipak, Nema je dočekao veći broj ljudi nego što je prikazano na snimku, a fotografi su zabeležili kako je izgledao doček švajcarskog predstavnika, koji se grlio s fanovima.

Na dočeku Bejbi Lazanje bilo do 6.500 ljudi

Doček Bejbi Lazanje
Doček Bejbi Lazanjefoto: Ivana Grgic / CROPIX / imago stock&people / Profimedia

Inače, na dočeku Bejbi Lazanje u centru Zagreba bilo je između 5.300 i 6.500 ljudi, a brojni fanovi dočekali su ga i na aerodromu.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

04:53

Teya Dora izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track