SRPKINJI TAMARI KOMŠIJE ČLANOVI KRALJEVSKE PORODICE: Njenu vilu od 57 soba OPLJAČKALI Srbi i ojadili je za SILNE MILIONE (VIDEO)
Foto: Profimedia

ČETIRI SPRATA

SRPKINJI TAMARI KOMŠIJE ČLANOVI KRALJEVSKE PORODICE: Njenu vilu od 57 soba OPLJAČKALI Srbi i ojadili je za SILNE MILIONE (VIDEO)

Pop kultura -

London je, bez sumnje, jedan od gradova koji su najskuplji za život, te ne čudi činjenica da mnoge slavne ličnosti žive baš u ovom gradu. Kensington Palace Gardens u Londonu važi za jedno od najskupljih krajeva britanskoj prestonici i u njemu žive članovi kraljevske porodice, ambasadori, tajkuni, ali i jedna Srpkinja.

Na adresi Palace Green 8 živi bogata naslednica Tamara Eklston. Tamara je ćerka Bernija Eklstona, nekadašnjeg vlasnika Formule 1, i bivše manekenke Slavice Radić.

O enterijeru Tamarine kuće saznalo se preko televizijskog šoua "Tamara’s World", u kom je manekenka otvorila vrata svoje luksuzne kuće.

Reč je o velelepnoj vili koja je smeštena u Kensington Gardenu u Londonu. Kada je govorila o ovoj vili, Tamara je izjavila da njen suprug Džej Rutland, deca i ona praktično koriste samo njihove spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju, ali da kuća ima čak 57 soba.

U kući se nalaze zatvoreni bazen i bioskop u podrumu, a parketi, ormari i radne ploče su od mermera.

Kuća je izgrađena 1900. godine i prostire se na četiri sprata, plus dodatna dva koji su u podrumu i važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici.

Ova vila se renovirala tri godine i nakon završetka radova 2013. procenjena je na vrtoglavih 70 miliona funti.

Raskošnim ulaznim hodnikom u ovaj dom dominiraju široke stepenice na čijem se vrhu nalaze šareni tepisi.

Snimci i fotografije prikazuju da Tamara živi život poput princeze, ali da lopovi upravo vrebaju ovakve domove govori i činjenica da je dom bogate naslednice bio opljačkan 2019. godine.

"Osećam se traumatizovano, zlostavljano i nesigurno u sopstvenom domu. Posebno mi je teško što znam da su ti ljudi bili u svakoj mojoj sobi i da je jedan od njih još uvek na slobodi. Takođe, osećam i veliku nelagodu od misli šta bi bilo da smo te noći bili kod kuće", rekla je Tamara tada.

Srbin J. J. je uhapšen u Rimu zbog sumnje da je organizovao pljačku kuće Tamare Eklston. Pomagali su im i državljani Italije.

1 / 7 Foto: Printscreen

"Četvorica muškaraca su 13. decembra taksijem došla do kuće Eklstonove. Jedan je ostao ispred vile da čuva stražu, a trojica su ušla kroz prozor u prizemlju. Alarmni sistem je bio ugašen, pa su uspeli da dođu do sobe sa četiri sefa. Otvorili su jedan i dragocenosti potrpali u "Luj viton" torbu", rekao je izvor i dodao:

"D. V. se dan posle pljačke sa Rumunkom ukrcao na avion za Beograd i njemu se izgubio svaki trag, dok je Jovanović tada otišao u Italiju, gde se skrivao sve do 17. septembra. Sumnja se da je Rumunka potom iz Beograda otišla za Milano, pa u London, gde je i uhapšena".

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

00:50

Ovo je vila gde se ženi Bora Santana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track