"MENE JE PREVARIO DEČKO" Požalila se da joj je slomljeno srce, a svi se obrušili na nju: "Sad nam je jasno zašto" (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

OSUDILI JE

"MENE JE PREVARIO DEČKO" Požalila se da joj je slomljeno srce, a svi se obrušili na nju: "Sad nam je jasno zašto" (VIDEO)

Žena -

Kerolajn Laks obavestila je svojih dva miliona pratilaca na TikToku da ju je dečko prevario, ali to je uradila na takav način da mnogi ne saosećaju s njom, nego je samo kritikuju u komentarima. Video je prikupio više od 11 miliona pregleda.

"Ako imate loš dan, samo se setite: ja sam prevarena. JA sam prevarena. Nemam filter na sebi, ovo su moje prave oči i - ja sam prevarena. Ako ste prevareni i osećate se nesigurno, setite se da nije do vas. Jer - ja sam prevarena. Sigurno ne može da bude da je do mene", započela je.

"Možda vi sad mislite da sam loša kao osoba, ali ne, nažalost ne. Ja sam preduhovita i neverovatno pametna. I ja sam prevarena. Ako imate loš dan, samo se setite: neko je imao mene, bio u vezi sa mnom, htela sam da se udam za tog čoveka i izgubio me zauvek", dodala je.

"Zvučiš kao Rori Gilmor", "Jasno mi je zašto ju je varao", "On zaslužuje bolje", pišu joj neki.

Drugi je podržavaju. "Želim da moja ćerka bude poput tebe", "Ljudi ne mogu da podnesu kad žena zna svoju vrednost", "Tvoje samopouzdanje je sve", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track