PORED SRPKINJE NIKO NIJE NI PRIMETIO SALMU HAJEK I KEJT MOS: Samopouzdanjem osvojila paparace, njen NEPOGREŠIV STIL OPET ODUŠEVIO
Foto: IPA / Sipa Press / Profimedia

DOMINIRA

PORED SRPKINJE NIKO NIJE NI PRIMETIO SALMU HAJEK I KEJT MOS: Samopouzdanjem osvojila paparace, njen NEPOGREŠIV STIL OPET ODUŠEVIO

Pop kultura -

Spektakularni modni događaj održan je sinoć u Londonu, na reviji koju je organizovao Guči.

Ovaj praznik mode privukao je pažnju mnogih poznatih ličnosti poput Salme Hajek, Demi Mur, Kejt Mosi naše divne Srpkinje, čiji je istančan modni ukus već hvaljen širom sveta.

Poznate dame su se potrudile da njihove toalete budu zanosne, a najviše pažnje privukla je upravo Srpkinja koja je priredila pravu modnu eksploziju za kojom su se svi okretali.

Šta su nosile poznate dame?

Salma Hajek je elegantno nosila metalik sandale sa platformom, savršeno usklađene sa torbom koja je dodavala poseban šarm njenoj kratkoj crnoj haljini. Da ovakav model prati njen dobro poznati stil potvrđivala je i činjenica da se činilo kao da se oseća udobno i sjajno u ovom izdanju.

Kejt Mos je blistala u svojoj mini-haljini i klasičnim crnim salonkama, stvarajući savršenu harmoniju sa kaputom iste boje i elegantnom torbom. Njena razbarušena kosa bila je idealan dodatak ovom fantastičnom stajlingu koji je nadmašio brojne modne trendove.

U prvom redu, prisustvovala je i Kejtina ćerka Lila Grejs Mos Hak, predstavljajući jedno od svojih najboljih izdanja do sada. Uz njih je bio i Nikolaj von Bizmark dok su svi zajedno stvarali neobičan, ali čaroban trenutak.

Poznata srpksa influenserka koja je izgradila svetsku karijeru, Tamara Kalinić nosila je trend kožne odeće i obuće na besprekoran način, dodajući šik notu svom izboru boja i materijala. Vidljivost da je spremna na modne izazove izgledalo je očaravajuće, pokazujući njen nepogrešivi stil.

(Kurir.rs/Wanted/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track