PRISTAJALA JE NA SVE GADOSTI SAMO DA BI SE DOKOPALA MILIONA: Sin Hjua Hefnera otkrio ZLU STRANU svoje maćehe! "Bila je..." (FOTO)
Foto: Profimedia

OPLEO

PRISTAJALA JE NA SVE GADOSTI SAMO DA BI SE DOKOPALA MILIONA: Sin Hjua Hefnera otkrio ZLU STRANU svoje maćehe! "Bila je..." (FOTO)

Pop kultura -

Sin Hjua Hefnera, Marston, oštro je napao svoju maćehu Kristal Hefner, optužujući je da je "vrhunska manipulatorka" ​​i optužuje je da je iskoristila Plejbojevog mogula pre nego što je umro.

Marston, 34, izneo je niz osuđujućih tvrdnji o udovici svog oca u podkastu Girls Next Level i otpužio ju je da je nadzirala promene očevog testamenta kada je on bio mentalno bolestan i terala ga da joj ostavi što više novca. Rekao je da je postala zavisna od "ideje o kontroli i moći" te određivala ko može, a ko ne može ući u njihovu vilu.

Hju Hefner, Kristal Hefner
foto: Profimedia

"Volela je da kontroliše sve živo, volela je da skida devojke i stavlja ih na listu gostiju zavisno od svojih hirovima. Volela je svima da određuje sve", rekao je Marston.

Kristal se slavno udala za osnivača časopisa 2012. godine kada je ona imala 26, a on 86 godina. Bili su u braku do njegove smrti, kada je on umro od posledica zastoja srca i septihemije. Za sobom je ostavio navodno bogatstvo od 43 miliona dolara.

Ranije ove godine objavila je svoje eksplozivne memoare, 'Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself', u kojima je iznela niz šokantnih tvrdnji, uključujući da nikada nije volela preminulog kralja časopisa i da se osećala zarobljenom u njihovom četvorogodišnjem braku.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

01:27

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track