UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! PAF DEDI NAVODNO ZVERSKI PRETUKAO KESI: Bacio devojku na pod, a onda je usledio HOROR (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! PAF DEDI NAVODNO ZVERSKI PRETUKAO KESI: Bacio devojku na pod, a onda je usledio HOROR (VIDEO)

Pop kultura -

Reper Paf Dedi optužen je više puta prethodnih meseci za razne vidove zlostavljanja. Jedna od njih bila je i njegova bivša devojka Kesi koja ga je optužila za silovanje, nasilje, i primoravanje na odnose sa muškim prostitutkama. On je sve porekao, a Kesi je u neočekivanom sledu događaja povukla tužbu.

Sada je isplivao uznemirujući snimak kamere za video nadzor na kome se može videti pevačica koja korača hodnikom, da bi je reper sustigao i zverski bacio na pod pa pretukao.

Didi je tokom ovog jezivog čina ogrnut samo peškirom, dok baca Kesi na pod, vuče je za kosu i šutira u predelu stomaka u jednom hotelu u Kaliforniji.

Par je bio u vezi od 2005, kada je Kesi još bila tinejdžerka, pa sve do 2018. godine. Pevačica je zatim tvrdila da je preživljavala noćnu moru, te da ju je reper navodno silovao, zlostavljao i terao da ima odnose sa muškim prostitutkama, a potom to snimao. Kesi, kojoj je pravo ime Kasandra Ventura, navodi da je prvi susret sa se*sualnim radnicima bio kada joj je Didi rekao da bi ga uzbudilo da je vidi sa drugim muškarcem.

"Unajmio je više njih i primoravao me na odnose. Naređivao mi je šta da im radim, a on je gledao i samozadovoljavao se. Morala sam da uzimam drogu tokom tih užasnih susreta da bih se isključila iz stvarnosti", tvrdila je Kesi. Samo dan nakon što je iznela eksplozivne optužbe, ovaj par je izneo odvojene izjave u kojima su objavili da su postigli nagodbu i sve rešili.

Nisu navedeni nikakvi konkretni detalji o uslovima nagodbe. "Odlučila sam da ovu stvar rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole." rekla je Kesi u izjavi i dodala, "želim da se zahvalim svojoj porodici, fanovima i advokatima i njihovoj nepokolebljivoj podršci". U međuvremenu, DidI je izjavio: "Odlučili smo da ovo rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav".

Ostaje da se vidi kako će se reper i producent izvući nakon ovih jezivih dokaza.

Kurir.rs/MONDO

Preneo: R.J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track