ZBOG NJEGA JE OSTAVILA MUŽA, A ON JE VARAO S MUŠKARCIMA: Volela ga je 30 godina, izgubili su dete, a onda mu je UMRLA NA RUKAMA
Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

LJUBAVNA PRIČA

ZBOG NJEGA JE OSTAVILA MUŽA, A ON JE VARAO S MUŠKARCIMA: Volela ga je 30 godina, izgubili su dete, a onda mu je UMRLA NA RUKAMA

Pop kultura -

Džon Travolta i Keli Preston bili su jedan od omiljenih holivudskih parova, a u braku su proveli 28 godina. Ipak, njihova ljubavna priča započela je na komplikovan način i prošla kroz mračna vremena.

Kad su se 1989. upoznali na snimanju filma "The Experts", Keli je bila u nesrećnom braku, a Džon se zaljubio na prvi pogled. Dve godine kasnije glumac je zaprosio Keli, a to je bilo veliko iznenađenje za sve jer nisu bili toliko dugo zajedno. Ipak, ona je pristala i uživali su u sreći.

Brak, Gej, Džon Travolta, Keli Preston, Sajentologija, čudni
foto: Profimedia

Keli je bila trudna s njihovim sinom Džetom kad su se venčali, a 2000. godine dobili su ćerku. Devet godina kasnije izgubili su svog prvorođenog sina zbog napada dok su bili na odmoru na Bahamima. Teški gubitak ih je skrhao, te je porodica počela da prolazi kroz vrlo težak period.

Godinu dana kasnije, Keli je rodila njihovo treće dete, dečaka Bendžamina, koji je, prema Džonovim rečima, vratio svetlost i radost u njihov dom. U tom trenutku su bili spremni da ponovo počnu da menjaju raspoloženje u svom domu i životu. Keli se, inače, godinama suočavala s neprijatnim komentarima da ju je Travolta nekoliko puta prevario s maserima, kao i da je homoseksualac koji ju je koristio kao paravan.

Džon Travolta
foto: Profimedia

Nemali broj mladića optužilo ga je za seksualno uznemiravanje, a čak su i neke slavne osobe o tome govorile kao o javnoj tajni. Slavna Keri Fišer jednom je izjavila kako "svi znaju da je Džon Travolta homoseksualac". U septembru 2019. godine Džon Travolta i Keli Preston proslavili su 28. godišnjicu braka, a tada su posvetili jedno drugom emotivne poruke na društvenim mrežama.

Kelina je glasila:

"Mom najdražem Džoniju, najboljem čoveku kog poznajem. Dao si mi nadu koju sam izgubila, voleo si me strpljivo i bezuslovno... Naterao si me da se smejem jače nego bilo koje ljudsko biće... Delili smo najlepše uspone i, ponekad, padove. Ti si tata iz snova i činiš život tako zabavnim. S tobom znam da ću uvek biti dobro, šta god se dogodilo. Voleću te zauvek i potpuno."

Džon Travolta, Keli Preston
foto: Profimedia

Ipak, godinu dana kasnije američki mediji objavili su da je nakon dve godine lečenja raka dojke u tajnosti preminula glumica Keli Preston. Ovu tragičnu vest potvrdio je njen životni saputnik i čovek njenog života.

"Teška srca javljam vam da je moja prelepa supruga izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz našu ljubav i podršku. Porodica će zauvek biti zahvalna njenim divnim doktorima, kao i prijateljima koji su bili uz nju. Uvek ćemo se sećati Kelinog života punog ljubavi", napisao je tada.

Kad je ostao bez roditelja, Džon Travolta je izjavio da nema veće tragedije od toga, a onda ga je život demantovao: "Mislio sam da je najteže u životu kada ostaneš bez roditelja, ali nije. Najteže je kad izgubiš dete."

(Kurir.rs/ Stil/ L. S)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track