SERGEJ POKAZAO KAKO UŽIVA SA SUPRUGOM ISIDOROM: Evo kako se provode, a JEDAN DETALJ na Instagramu je otkrio koliko su SREĆNI FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

MEDENI MESEC

SERGEJ POKAZAO KAKO UŽIVA SA SUPRUGOM ISIDOROM: Evo kako se provode, a JEDAN DETALJ na Instagramu je otkrio koliko su SREĆNI FOTO

Pop kultura -

Glumac Sergej Trifunović i njegova dve decenije mlađa izabranica Isidora Mijanović, venčali su se, 12. maja, na Topčideru, u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla.

Nakon što su se Sergej i Isidora zavetovali na večnu ljubav, slavlje su za najbliži krug prijatelja upriličili u jednoj kafani.

Naime, sada se Sergej oglasio na svom profilu na Instagramu i podelio sliku na kojoj je njegova supruga Isidora, a u opisu slike napisao je "Medeni mesec".

Isidora Mijanović
foto: Printscreen/Instagram

Isidora je pokazala tanjir sa hranom, pozirala nasmejana i raspoložena, a komentari su se samo nizali.

Podsetimo, o njihovoj romansi javnost je brujala danima, a sve je iznenadila vest da su stali na ludi kamen, iako je glumac ne tako davno zaprosio svoju lepšu polovinu.

Isidora Mijanović
foto: Printskrin/Instagram

Nekoliko sati nakon udaje za Sergeja, Isidora je javno "saopštila" važnu odliku i promenu - od sada se preziva Trifunović!

Inače, Sergej Trifunović na svom Instagram profilu objavio je niz fotografija sa venčanja, a jedna je naročito sve oduševila.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

00:16

Oženio se Sergej Trifunović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track