OVO JE DOKAZ DA MEGAN MARKL KOPIRA SVEKRVU: Iako je nikad nije upoznala, sada se vidi da vešto koristi trikove princeze Dajane
Foto: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

OVO JE DOKAZ DA MEGAN MARKL KOPIRA SVEKRVU: Iako je nikad nije upoznala, sada se vidi da vešto koristi trikove princeze Dajane

Pop kultura -

Megan Markl godinama je često puta bila uspoređivana s princezom Dajanom. Čak je i hrvatska stručnjakinja za kraljevsku porodicu, Nada Mirković, više puta isticala kako vidi sličnost između njih dve.

Megan Markl
foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

"Bez obzira na to što Megan mnogi Englezi mrze, ona je na mnogo načina bliža onome što je Dajana nekada bila nego Kejt. Kejt naprosto nema u sebi tu jednu vrstu topline i otvorenosti koju je imala, a Megan, bez obzira na sve što se kasnije dogodilo", rekla je Mirković jednom prilikom za Dnevno.

Markl se neretko zna da se posluži i Dajaninim fotografijama, kako bi pronašla modnu inspiraciju. Sada je to ponovno učinila tokom putovanja u Nigeriju.

Megan Markl
foto: Kola SULAIMON / AFP / Profimedia

Obukla je jednostavnu dugu haljinu bez naramenica i njud sandale, a kombinaciju je upotpunila zlatnom oglicom koja je nekada pripadala upravo princezi Dajani. Već sledeći dan, ponovno se inspirisala stilom pokojne princeze.

Naime, Megan je obukla nežno belo odelo i visoke potpetice zemljanih tonova. Oko vrata je nosila jednostavnu zlatnu ogrlicu kakvu je Dajana nekada nosila tokom poseta istoj afričkoj zemlji.

(Kurir.rs/Story.hr/J.M.)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track