SESTRE KARDAŠIJAN NE STARE: Kortni i Kim podelile su fotografije iz fakutetskih dana, ZAPALILE su društvene mreže, svi su ŠOKIRANI

UVEK LEPE

SESTRE KARDAŠIJAN NE STARE: Kortni i Kim podelile su fotografije iz fakutetskih dana, ZAPALILE su društvene mreže, svi su ŠOKIRANI

Pop kultura -

Rijaliti zvezda, Kortni Kardašijan, na Instagramu je podelila svoju sliku, snimljenu tokom njene prve godine fakulteta.

„Studentkinja Kort“ - tako je započela je svoj poduži tekst ispod objavljene fotografije, razmišljajući o svojim školskim danima.

„Prva godina ispred mog studentskog doma na Univerzitetu ,,Southern Methodist" u Dalasu,u Teksasu, 1998.“

Nastavila je da se priseća kako je osećala čežnju za domom koji je bio daleko od svoje bliske porodice.

Lepe uspomene

Kortni je nastavila da se priseća: ,,Zar nije smešno kako jednostavna fotografija može da vrati toliko uspomena? Sećam se da su mi @krisjenner i @cicibussei dolazile u posetu i bila sam toliko nostalgična jer mi je to bio prvi put da živim daleko od kuće."

„Otišli ​​bismo na ovu malu pijacu i uzeli salate iz salata bara, svežu veknu hleba, ovseni keks sa suvim grožđem i flašu vina i poneli bismo to u našu hotelsku sobu,“ dodala je Kortni.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

,,Mama i ja bismo plakale svaki put kada bi me ostavila ili kada bih otišla od kuće da bih se vratila na koledž. Oh, uspomene," završila je ona.

Iako je Kardašijanova diplomirala u Teksasu, ona je kasnije diplomirala i na Univerzitetu u Arizoni. Tamo je 2002. godine diplomirala pozorišnu umetnost i španski jezik, prenosi People.

Kim se prisetila fakultetskih dana

Kortnina mlađa sestra, Kim Kardašijan, takođe je razmišljala o žurkama u školi koju je braću i sestra proveo. Kim (43) je u objavi na društvenim mrežama 2021. godine podelila svoja sećanja na posetu Kortni u Tusonu kada je njena sestra bila studentkinja. Kim je tada vozila Kortni nakon žurki.

„Univerzitet u Arizoni me je sprečio da se pretvorim u divlju devojku koja voli žurke“, napisala je tada Kim, podelivši fotografiju sebe i Kortni. „Sećam se da sam posetila Kort na kampusu i vozila je."

„Toliko sam mrzela sve divlje žurke da sam ostajala kod kuće i nikada nisam htela da pijem ili da se zabavljam IKAD! Pa... hvala Univerzitetu u Arizoni. Nikada nisam studirala tamo, ali ti si oblikovao moj život više nego što misliš“, dodala je.

(Kurir.rs/NajŽena/J.M.)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track