OGLASIO SE REPER PAF DEDI: Slavni muzičar prekinuo je muklu tišinu i javno se izvinio za svoja nedela, evo šta je rekao (VIDEO)
Foto: You Tube

konačno

OGLASIO SE REPER PAF DEDI: Slavni muzičar prekinuo je muklu tišinu i javno se izvinio za svoja nedela, evo šta je rekao (VIDEO)

Pop kultura -

Reper Šon "Dedi" Kombs prekinuo je ćutanje, oglasio se na Instagramu i konačno izvinio, nakon što je objavljen šokantni video na kom se vidi kako fizički napada svoju tadašnju devojku Kesi.

Kombs je rekao da mu je žao zbog svojih postupaka. Video je počeo rekavši da je "tako teško" razmišljati o "najmračnijim trenucima svog života".

"Bio sam u lošem stanju. Dosegao sam dno, ali ne želim da iznosim izgovore. Moje ponašanje u tom videu je neoprostivo.", rekao je Kombs, pa dodao da preuzima punu odgovornost za svoje postupke..

"Osećam gađenje. Bio sam zgađen tada kad sam to uradio, a i sada sam gađen", kazao je Kombs.

Takođe je otkrio da je potražio pomoć nakon incidenta iz 2016. godine.

Paf Dedi
foto: Shutterstock

"Otišao sam i potražio profesionalnu pomoć i morao sam da idem na terapiju, i na rehabilitaciju. Molio sam se i Bogu za njegovu milost i blagost", izjavio je slavni reper.

Dedi je, ovom prilikom, obećao i da će biti bolji čovek iz dana u dan, a svoje jednominutno izvinjenje završio je rekavši da ne traži oproštaj.

Izvinjenje dolazi samo nekoliko dana nakon što je objavljen uznemirujući video nadzora, prikazujući Kombsa kako napada Kesi, rođenu kao Kasandra Ventura.

Podsetimo, reper Paf Dedi optužen je više puta prethodnih meseci za razne vidove zlostavljanja. Jedna od njih bila je i njegova bivša devojka Kesi koja ga je optužila za silovanje, nasilje, i primoravanje na odnose sa muškim prostitutkama. On je sve porekao, a Kesi je u neočekivanom sledu događaja povukla tužbu.

Isplivao je uznemirujući snimak kamere za video nadzor na kome se može videti pevačica koja korača hodnikom, da bi je reper sustigao i zverski bacio na pod pa pretukao.

Dedi je tokom ovog jezivog čina ogrnut samo peškirom, dok baca Kesi na pod, vuče je za kosu i šutira u predelu stomaka u jednom hotelu u Kaliforniji.

Par je bio u vezi od 2005, kada je Kesi još bila tinejdžerka, pa sve do 2018. godine. Pevačica je zatim tvrdila da je preživljavala noćnu moru, te da ju je reper navodno silovao, zlostavljao i terao da ima odnose sa muškim prostitutkama, a potom to snimao. Kesi, kojoj je pravo ime Kasandra Ventura, navodi da je prvi susret sa se*sualnim radnicima bio kada joj je Dedi rekao da bi ga uzbudilo da je vidi sa drugim muškarcem.

(Kurir.rs/TheSun/J.M.)

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track