"BILO BI UŽASNO DA SE RAZVEDU": Bivša žena Bena Afleka ČINI SVE da mu pomogne da sačuva brak sa Džej Lo, a najviše se plaši OVOG
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ŽELI DA IM POMOGNE

"BILO BI UŽASNO DA SE RAZVEDU": Bivša žena Bena Afleka ČINI SVE da mu pomogne da sačuva brak sa Džej Lo, a najviše se plaši OVOG

Pop kultura -

Bivša supruga Bena Afleka, Dženifer Garner viđena je u nedelju kako dolazi na imanje na kom živi Ben, a kako tvrde izvori, Garner pokušava da spasi njegov brak sa Dženifer Lopez. Prema rečima izvora, Dženifer se poverila Benovoj bivšoj supruzi, a kako piše Dejlimejl, obe se plaše da će se Ben vratiti svoj poroku - alkoholu.

Navodi se da pevačica ima poverenje u Dženifer Garner i da "jedino ona može da razume kroz šta njihov brak trenutno prolazi".

Ben Aflek, Dženifer Garner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Dženifer Garner ne želi da dođe do kraha njihovog braka jer joj je zaistalo stalno. Ona je došla u Benovu kuću da razgovara s njim o celoj situaciji. Dženifer je jedna od retkih osoba koja može da dopre do njega. Ben je trenutno isfrustriran i ne može da pobegne od svojih problema", rekao je izvor i dodao da se njegovi bliski ljudi plaše da će Ben ponovo početi da pije.

Ben Aflek je posle razvoda sa Garner govorio o tome da je "sramota zbog načina na koji je njihov brak okončan".

Ben Aflek, Dženifer Garner
foto: Profimedia

"Dugo sam pio relativno normalno. Desilo se da sam počeo da pijem sve više i više kada mi se brak raspadao. Moje opijanje je, naravno, stvorilo više bračnih problema", rekao je Ben svojevremeno, a javnosti je poznatao da je završio na rehabilitaciji u avgustu 2018. godine.

Izvor je naglasio da se i Dženifer Lopez i Ben trude da prebrode ovaj težak period, a da se njegova bivša supruga veoma trudi da im pomogne u tome.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Džen se zaista trudi. Njihova deca se međusobno obožavaju i bilo bi užasno da se ovo završi. Postoji toliko razloga zašto bi to trebalo da reše i vrlo malo razloga zašto bi to trebalo da okončaju", istakao je izvor.

Kako izvor takođe navodi, njih dvoje najviše "ubija" činjenica da vreme nije promenilo ko su oni zapravo.

"Od objavljivanja njenog albuma oni su na klimavim nogama. Ono što oboje nisu shvatili je da se ponovo suočavaju sa istim problemima kao i prvi put kada su se rastali. Vreme nije promenilo ko su oni", naveo je izvor.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, njihova ljubav doživela je pre dve decenije brodolom. Upoznali su se radeći zajedno na filmu "Gigli", uplovili su u ljubavnu vezu, verili se i spremali svadbu da bi kao grom iz vedra neba usledio raskid Dženifer Lopez i Bena Afleka.

Oboje su bili u braku, a onda su rešili da njihovoj ljubavi pruže još jednu šansu i u tajnosti su stali na "ludi kamen" pre nešto više od dve godine.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Spekulacije da nešto nije u redu između glumca i Džej Lo počele su pre nekoliko dana nakon što se par nije zajedno pojavio u javnosti skoro dva meseca. I dok ovo svakako unosi izvesnu sumnju, istina je da su oboje imali vrlo zauzete rasporede - on je snimao "The Accountant" u Los Anđelesu, a ona je radila na kopredsedavanju Met Gale u Njujorku.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posle svega izrečenog, supružnici su ipak viđeni zajedno, prvobitno na školskoj priredbi Benove ćerke Fin, a potom su fotografisani kada je glumac automobilom došao po Dženifer ispred jednog hotela.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

10:45

ŽIVI NA SILU SA MUŽEM IAKO JE PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD! Novosađanka za Kurir: Jezivo je, deca žive u prljavštini SVEKRVA SE USELILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track