SLAVNA PEVAČICA SE PREPOLOVILA: Godinama se mučila sa kilogramima, svi šokirani njenom transformacijom, pa opleli po njoj (VIDEO)
Foto: Profimedia

sad je prava bomba

SLAVNA PEVAČICA SE PREPOLOVILA: Godinama se mučila sa kilogramima, svi šokirani njenom transformacijom, pa opleli po njoj (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Kristina Agilera nedavno je izgubila veliki broj kilograma, što je pokrenulo veliku lavinu komentara na mrežama, da zloupotrebljava Ozempic.

Kristina Agilera
foto: RB / INSTAR Images / Profimedia

Šok transformacija pevačice uočena je na snimcima sa njenog nastupa u Meksiku, gde se vidi da je izgubila čak 18 kilograma.

Prepolovila se

Jedan obožavalac je objavio snimak 43-godišnje pevačice tokom njenog koncerta, a u korisnici mreža su bili saglasni u tome da je Kristina koristila lekove za mršavljenje kako bi postigla svoj zapanjujući novi izgled.

Ona je usnimljena za vreme izvođenja pesme "What a girl wants", a nosila je atraktivan bodi koji je istakao njen tanak struk.

"Izgleda neverovatno! Voleo bih da mogu da uzimam Ozempic kao i svi, ali se bojim neželjenih efekata", "Pevaj sa mnom "Ozempic", bili su samo neki od komentara.

I dok su jedni njenu transformaciju proglasili najboljom do sada, drugi su istakli da je preterala i da mora da prestane sa zloupotrebom.

Uhvaćena u laži

Inače, Kristina je ranije rekla za Health magazin da "mrzi da bude super mršava" i da je počela da prihvata svoje obline.

Godinama se borila sa viškom kilograma, a istakla je da sada održava vitku figuru. Kako je objasnila njena tajna leži u njenoj posvećenosti zdravoj, uravnoteženoj ishrani i rigoroznom režimu vežbanja.

Problemi sa kilogramima

Pre 15 godina dobila je sina Maksa, a nakon porođaja često je bila na meti ružnih komentara zbog viška kilograma. Međutim, dve godine kasnije, počela je da gubi težinu za ulogu u svom filmu "Burleska".

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Međutim, iste godine njena težina je ponovo oscilirala i to za vreme razvoda od muzičkog kompozitora Džordana Bratmana.

Nakon rođenja sina, navodno je smršala oko 20 kilograma ograničavajući dnevni unos hrane na 1.600 kalorija i pridržavajući se dugine dijete koja podrazumeva jedenje voća i povrća iste boje.

Kako se hrani?

Što se tiče njene ishrane, ona se pridržava biljne ishrane i svakodnevno konzumira voće i povrće jarkih boja. Navodno uživa u jogi, boksu, treningu snage i kardio-u, a vežba dva do pet puta nedeljno, prenosi Jutarnji list.hr.

Kristina Agilera
foto: Printskrin/Instagram

Govoreći o njenoj posvećenosti, njen trener je za Glamour 2008. otkrio da je vežbala "do osmog meseca trudnoće, a zatim se vratila nekoliko meseci nakon rođenja sina Maksa".

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:06

Ivana Peters pokazala kako napreduje dijeta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track