OTKRIVENO ZAŠTO PAF DEDI U JAVNOM IZVINJENJU NIJE POMENUO IME DEVOJKE KOJU JE PRETUKAO: Ceo svet bruji o tome, a ovo je pozadina
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

OTKRIVENO ZAŠTO PAF DEDI U JAVNOM IZVINJENJU NIJE POMENUO IME DEVOJKE KOJU JE PRETUKAO: Ceo svet bruji o tome, a ovo je pozadina

Pop kultura -

Nedavno je internetom procureo video snimak u kojem američki reper Šon "Dedi" Kombs (54) poznatiji kao Paf Dedi, tuče svoju bivšu devojku Kesi Venturu. Ubrzo nakon toga izvinio joj se preko svog Instagrama, ali u videu nije pomenuo njeno ime, pa su se mnogi zapitali koji je razlog tome. Sada je otkriveno da to nije mogao da učini iz pravnih razloga.

"Vidim puno komentara o tome da #Diddy ne spominje Kasi u svom izvinjenju", napisala je, u utorak, na platformi Iks (nekadašnjem Tviteru), Elizabet Vagmajster Elizabeth, CNN reporterka koja je i objavila video na kom se vidi kako Dedi napada pevačicu tokom boravka u hotelu 2016. godine.

Nagodba Dedija i Kesi, iz novembra 2023. godine, zabranjuje oboma da govore jedno o drugome, što mi je reklo više izvora”, rekla je novinarka pa dodala da slavnom reperu čak nije dozvoljeno da izgovori njeno ime uopšte.

Paf Dedi
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izvor je pod ovim mislio na Venturinu tužbu protiv Kombsa u kojom navodi da ju je fizički zlostavljao i silovao tokom njihove, deset godina, duge veze.

Nije hteo da prizna

Kombs je demantovao bilo kakvu krivicu, ali su se ipak nagodili za, nepoznat, novčani iznos i to samo jedan dan nakon što je Kesi podnela tužbu.

Međutim, reperov pravni tim kasnije je rekao da nagodba ni na koji način ne znači priznanje dela.

Paf Dedi
foto: Shutterstock

Ventura je u optužnici tvrdila da ju je Dedi napao u hotelu 2016. godine, kao i da je bio "ekstremno pijan" i da ju je udario u lice, zbog čega je zadobila modrice ispod oka.

“Zgrabio ju je, a zatim je na nju pobacao staklene vaze iz hodnika zbog čega je bila primorana da do lifta trči po rasutim komadima stakla," navedeno je u optužnici.

Pi Didi, Kesi
foto: TIMMSY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izvinio se

Dok je Dedi poricao da se incident ikada dogodio, nazvavši optužbe "uvredljivim i nečuvenim", CNN je objavio alarmantni video snimak nadzornih kamera hotela na kojem se jasno vidi kako udara Kesi i nogama i rukama.

Ventura, koja je bila u vezi sa Dedijem u vreme incidenta, viđena je da pokušava da se iskrade i uđe u hotelski lift. Međutim, njen plan prekinuo je Dedi, koji skoro go, umotan samo u peškir, dotrčava do nje i nastavlja da je udara i vuče po podu.

Nakon što se video pojavio na internetu, Dedi je objavio video izvinjenje i rekao da se kaje, kao i da je pogrešio što je bio nasilan prema Kesi.

“Moje ponašanje na tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Zgrožen sam”, rekao je Dedi u Instagram videu.

Dedi je dodao i da je potražio stručnu pomoć, išao na terapiju i rehabilitaciju, kao i da je "molio Boga za njegovu milost i oprost".

"Patetične reči"

Naime, pošto Dedi nije spomenuo Venturu po imenu, a njen tim je to video izvinjenje nazvao patetičnim.

“Kombsova poslednja izjava više je o njemu samom nego o mnogim ljudima koje je povredio. Kad su se Kesi i brojne druge žene javile, on je sve poricao i tvrdio da njegove žrtve samo žele novac," rekao je Venturin tim.

Pi Didi, Kesi
foto: Profimedia

"To što je bio prisiljen da se izvini, tek nakon što se pokazalo da su njegova poricanja zapravo istina, samo pokazuje njegov očaj, ali nikoga neće pokolebati njegove neiskrene reči", rekla je za mediji "Page Six "Meredit Fajetog, partnerka u "Wigdor LLP", pravnoj kompaniji koja zastupa Venturu.

Venturin advokat, Daglas H. Vigdor, izjavio je potresan video snimak samo dodatno potvrdio uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Kombsa.

“Reči ne mogu opisati hrabrost i snagu koju je gospođa Ventura pokazala istupivši kako bi sve to iznela na videlo”, rekao je Vidgor.

(Kurir.rs/Net.hr/J.M.)

Bonus video:

07:16

BIKOVIĆ JE POD OGROMNIM STRESOM! Eksperti o SKANDALOZNIM optužbama Ukrajine da glumac podržava genocid: SADA IMA SAMO 2 OPCIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track