"NEMOJ TAKO DA RAZGOVARAŠ SA MNOM" Otkriveno šta je glumica rekla dok je VIKALA NA RADNICU OBEZBEĐENJA, ovako je nastao sukob
Foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

SKANDAL KOJI JE OBIŠAO SVET

"NEMOJ TAKO DA RAZGOVARAŠ SA MNOM" Otkriveno šta je glumica rekla dok je VIKALA NA RADNICU OBEZBEĐENJA, ovako je nastao sukob

Pop kultura -

Pevačica i glumica Keli Rouland snimljena je tokom svađe sa radnicom obezbeđenja, dok je u utorak šetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Kanu. Verbalni sukob s članicom obezbeđenja započeo je dok se penjala stepenicama, kad je Keli odjednom ljutito uperila prst u ženu i opomenula je, na šta joj je radnica obezbeđenja nešto odgovorila.

Obožavatelje je zanimalo šta je bilo izrečeno tokom napetog sukoba, stoga je čitačica s usana Žaki Pres otkrila tok razgovora za Daily Mail.

Keli Rouland
foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tvrdi da je interakcija započela kad joj je radnica obezbeđenja stala na haljinu, na šta joj je Keli odgovorila: "U redu je". Međutim, članica obezbeđenja je onda rekla još nešto, što je izazvalo veliku promenu raspoloženja kod Keli, koja ju je upozorila da ne razgovara tako s njom.

Dok su hodale stepenicama, nekoliko puta je ponovila: "Nemoj tako da razgovaraš sa mnom", a zatim se na najvišoj stepenici okrenula i viknula da još uvek ne može tako da razgovara s njom.

- Nisi mi ti mama - vikala je.

Izvori bliski pevačici otkrili su da je do svađe došlo jer su članovi obezbeđenja bili agresivni.

- Osobe kojima je posao pomaganje zvezdama u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Keli je to pokušala da ignoriše. Prekipelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i požurivala ju je dok je pozdravljala obožavatelje i pozirala paparacima da je slikaju - rekli su za Daily Mail, dodajući da pevačicu nije briga hoće li ispasti diva jer se zalaže za sebe i postavlja jasne granice.

Keli je ranije u februaru napustila gostovanje u showu "Today". U početku se verovalo da nije bila zadovoljna garderobom, ali u međuvremenu su izvori potvrdili da je napustila šou zbog nepoštovanja jedne od voditeljki, koja ju je "agresivno" ispitivala o nekadašnjoj koleginici Bijonse, umesto o novom filmu koji je trebalo da promoviše.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

00:25

Premijera filma Indigo kristal crveni tepih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track