KIM KARDAŠIJAN? NIKAD ČUO: Džeki Čena pitali da li je čuo za čuvenu starletu, njegov odgovor je hit "PRIČATE NA ENGLESKOM ZAR NE?"
Foto: LAURENT BENHAMOU / Sipa Press / Profimedia Slično

hit video

KIM KARDAŠIJAN? NIKAD ČUO: Džeki Čena pitali da li je čuo za čuvenu starletu, njegov odgovor je hit "PRIČATE NA ENGLESKOM ZAR NE?"

Pop kultura -

Glumac Džeki Čen ostavio je veliki trag u svetskoj kinemtografiji i gotovo da nema osobe koja nije uživala u njegovim ostvarenjima.

Ovaj majstor borilačkih veština godinama unazad osvaja srca publike kraj malih ekrana, a do sada nije bio upleten ni u jedan skandal.

Džeki Čen
foto: Profimedia

Ipak, svima je bila zanimljiva njegova reakcija na pitanje o porodici Kardašijan.

Kim Kardašijan, nikad čuo?

Uprkos tome što je porodica Kardašijan jedna od najpoznatijih na svetu i da gotovo nema osobe koja nije čula bar za jednu sestru iz klana, Džeki Čen je priznao da nikada nije čuo za njih, a video je ubrzo postao viralan.

Kardašijanke
foto: Printscreen

U intervjuu za Access Hollivood Live iz 2017. godine, Džeki je upitan koja mu je Kardašijanka najdraža, nakon čega je ostao zbunjen, pokazujući da zaista ne zna o kome bi tačno trebalo da da svoje mišljenje.

"Znate li ko je porodica Kardašijan", bilo je pitanje na koje je Džeki hladno odgovorila: "Ne, ne znam. Pričate na engleskom zar ne?"

Ovaj video je mnoge nasmejao, a mnogi korisnici društvenih mreža su ga pohvalili jer ne zna ko su Kardašijanke.

"Mislila sam da ne može da bude draži", bio je samo jedan od komentara.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track