KASEL NASRED CRVENOG TEPIHA DOHVATIO SVOJU 30 GODINA MLAĐU DEVOJKU: Ceo Kan "GORI" od njihovih vrelih dodira, a ona DOMINIRA FOTO
Foto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

SREĆNO POZIRALI

KASEL NASRED CRVENOG TEPIHA DOHVATIO SVOJU 30 GODINA MLAĐU DEVOJKU: Ceo Kan "GORI" od njihovih vrelih dodira, a ona DOMINIRA FOTO

Pop kultura -

Vensan Kasel, jedan od najpoznatijih francuskih glumaca, u utorak uveče pojavio se na premijeri filma "Parthenope" na Kanskom festivalu. Šarmantni Francuz bio je sjajno raspoložen, a društvo mu je pravila devojka Nara Baptista.

Par je rado pozirao okupljenim fotografima i bili su vrlo bliski na crvenom tepihu, razmenjujući poljupce, zagrljaje i nežne dodire.

Vensan Kasel
foto: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Kanski festival podrazumeva i izrazito formalna izdanja, pa su i Kasel i Nara izgledali veoma elegantno i u skladu sa svečanom atmosferom.

Slavni 57-godišnjak izabrao je odlično krojeno odelo u teget boji sa crnim reverima, ali i crnom košuljom, a izdanje je zaokružio lakovanim cipelama i trendi naočarima koje su svemu dale urbaniji pečat.

Lepa Nara se potrudila da se stilski uklopi sa Vensanom, pa se opredelila za vrlo jednostavnu, ali efektnu top-haljinu koja prati liniju tela. Toaleta je sačinjena od hiljade i hiljade sitnih, svetlucavih perlica u crnoj boji i ukrašena je cvetićima od srebrnih šljokica.

Nara Baptista
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Atraktivna manekenka je sve upotpunila crnim, lakovanim sandalama i dijamantskim nakitom koji je u celo izdanje uneo dozu glamura. Bob frizura uvijena u lokne u stilu starog Holivuda i vamp, ali nenapadna šminka dale su svoj doprinos sjajnom izgledu ove dame.

Podsetimo, Vensan Kasel i 30 godina mlađa Nara prvi put su uhvaćeni zajedno u novembru prošle godine na jednoj plaži u Riu de Žaneiru, ali nije poznato kada je tačno njihova veza otpočela.

Nara Baptista
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Francuz je pre toga bio u braku sa manekenkom Tinom Kunaki, a razveli su se u aprilu 2023, samo nekoliko meseci pre nego što je obelodanio romansu sa Narom. Ono što je zanimljivo jeste da ova Brazilka neodoljivo podseća na Tinu, posebno kada nije našminkana, a čak su slično i građene.

Tina Kunaki
foto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

Vensan i Tina su u braku dobili i ćerkicu Amazoniju, a on iz braka sa Monikom Beluči, sa kojom je bio u braku 14 godina, ima još dve ćerke - Devu i Leoni.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track