NOVINAR DIREKTNO PITAO DŽEJ LO DA LI SE RAZVODI OD BENA AFLEKA: Nastala je takva situacija da je svima bilo NEPRIJATNO (VIDEO)
Foto: Carlos Tischler/ Eyepix Group / Zuma Press / Profimedia

NA PROMOCIJI FILMA

NOVINAR DIREKTNO PITAO DŽEJ LO DA LI SE RAZVODI OD BENA AFLEKA: Nastala je takva situacija da je svima bilo NEPRIJATNO (VIDEO)

Pop kultura -

Glumica i producentkinja Dženifer Lopez bila je u Meksiko Sitiju kako bi promovisala svoj novi film na Netflixu, "Atlas". Jedan novinar ju je pred svima pitao o njenom braku s Benom Aflekom, što je mnoge iznenadilo.

"Je li vaš razvod s Benom Aflekom stvaran? Te glasine?", upitao ju je novinar u prostoriji punoj začuđenih novinara, a Džej Lo se nasmejala. "Šta je istina? Za meksički medij, šta je istina o situaciji?", dodao je.

Simu Liu, Dženiferin kolega iz novog filma, odmah se ubacio. "U redu, nećemo to da radimo. Mnogo vam hvala, momci, stvarno to cenimo. Hvala vam", rekao je pokušavajući da ignoriše lično pitanje upućeno Džej Lo i prebaci se na novu temu.

Lopez se tada nagnula prema novinaru i rekla: "Znate vi bolje od toga". Zatim se Liu nadovezao i poručio novinaru: "Hajde, nemoj da dolaziš s takvom energijom, molim te."

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zatim je Liu počeo da govori o Dženifer.

"Moram za kraj da kažem jednu stvar. Džen je producentkinja ovog filma i razlog zašto sam ja ovde i zašto je Sterling bio u ovom predivnom filmu je što je Džen zaista stalno. Džen je stalo do stvari kao što su zastupljenost i raznovrsnost, a ona je šef", rekao je. Svi fanovi ga sada hvale jer je uskočio u pomoć koleginici.

Lopez je završila konferenciju za medije rekavši novinarima na španskom: "Hvala vam. Niko me nije ništa pitao na španskom, ali u redu."

"Atlas" je inače američki naučno-fantastični akcioni triler koji je režirao Bred Pejton, a scenaristi su Leo Sardarijan i Aron Eli Kolajt. U filmu glume Dženifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Braun i Mark Strong.

"Atlas Šepard (Dženifer Lopez) je briljantna, ali mizantropska analitičarka podataka s dubokim nepoverenjem prema veštačkoj inteligenciji. Pridružuje se misiji hvatanja robota s kojim deli tajanstvenu prošlost. Kada planovi krenu po zlu, njena jedina nada da spasi budućnost čovečanstva od veštačke inteligencije je da joj veruje", glasi radnja filma.

"Atlas" stiže na Netflix 24. maja.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

00:15

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track