NAJBOGATIJA INDIJKA NA SVETU ŽIVI U KUĆI OD MILIJARDU DOLARA: Ima 600 članova posade i 169 automobila, ali decu vaspitava OVAKO
Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

BOGATO...

NAJBOGATIJA INDIJKA NA SVETU ŽIVI U KUĆI OD MILIJARDU DOLARA: Ima 600 članova posade i 169 automobila, ali decu vaspitava OVAKO

Pop kultura -

Nita Ambani je supruga najbogatijeg Indijca na svetu Mukeša Ambanija, milijardera i vlasnika najuspješnije kompanije u Indiji "Reliance Industries". Njihovo bogatstvo procenjeno je na 83 milijarde evra, a najbogatija Indijka poznata je po raskošnom načinu života sa nepreglednom listom luksuznih kaprica. U njenoj garaži nalazi se 169 automobila, a njeno osoblje broji čak 600 članova, uključujući kuvare, čistačice, konobare i instruktore fitnesa.

Nita Ambani
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Dom vredan milijardu dolara

Jedna od najbogatijih porodica na svetu živi u rezidenciji Antilia u Mumbaju, u najskupljem soliteru na svetu vrednom milijardu dolara, koji se sastoji od 27 spratova s brojnim zabavnim sadržajima poput bioskopa, spa centra, hrama, plesne dvorane i prostorije posvećene automobilima. Članovi porodice opuštaju se pod tušem veštačkog snega, a čuva ih obezbeđenje koje ima svoje zasebne stambene jedinice.

Istančan ukus

Nita Ambani, inače učiteljica i dizajnerka enterijera, uživa u trošenju novca na luksuzne stvari i ima istančan ukus za torbice. Za Hermes tašnu izdvojila je 350 hiljada evra, a jednom prilikom naručila je 25 hiljada komada posuđa od zlata. Mužu je kupila luksuzni Maybach 62, dok je milijarder supruzi poklonio mlazni avion vredan 60 miliona evra, prenosi "Index.hr".

Nita Ambani
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Ova Indijka (59) u javnosti se najčešće pojavljuje u tradicionalnoj odeći, ali Cartier, Bulgari i Gucci neke su od njezinih omiljenih modnih marki. Poznata je po svojoj velikodušnosti, te je osnovala školu i bolnicu u Mumbaju, a bračni je par donirao 68 miliona evra pomoći u pandemiji.

Stroga pravila za decu

Najbogatiji indijski par u braku je već 37 godina i ima troje dece, dva sina i ćerku koji su vaspitani na veoma strog način, poštujući rigorozna pravila. Nita je insistirala na tome da se deca podignu u skromnim uslovima, te su tokom svog odrastanja dobijala mali džeparac, morala su da se voze javnim gradskim prevozom i imali su stroga ograničenja za izlaske.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track