NAJSTARIJA BREDOVA ĆERKA ŽELI DA PROMENI POL? Nakon što je napustila majku Pitova mezimica hoće svoj identitet da menja IZ KORENA
Foto: Javiles-Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BRED JE OSLOVLJAVA MUŠKIM IMENOM

NAJSTARIJA BREDOVA ĆERKA ŽELI DA PROMENI POL? Nakon što je napustila majku Pitova mezimica hoće svoj identitet da menja IZ KORENA

Pop kultura -

Šajlo Džoli Pit, rođena 27. maja 2006. godine u Nambiji, poznata je kao ćerka slavnih holivudskih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita.

Kao dete poznatih roditelja, Šajlo je od rođenja bila u centru medijske pažnje, a njeni roditelji su često govorili o njenom jedinstvenom stilu i izražavanju. Podsetimo, par je osim Šajlo biološkim putem dobio i blizance Noksa i Vivijen, dok su zajedno brinuli o usvojenoj deci Medoksu, Paksu i Zahari.

Šajlo Džoli Pit
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šajlo je prvo dete Breda i Anđeline. Njene prve fotografije su prodate za sedam miliona dolara, što je bio rekord u to vreme, a prihodi su donirani u humanitarne svrhe.

Zapravo je jedino dete koje je ostalo u dobrim i podržavajućim odnosima sa svojim ocem, što nije bio slučaj sa njenom braćom i sestrama. Pored roditeljskih skandala, Šajlo je i svojim postupcima, transformacijama, ali i izjavama privlačima pažnju svetskih medija.

Šajlo Pit
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Javni identitet i priča o promeni pola

Šajlo je poznata po svom androgenom stilu, što je često bilo tema razgovora u medijima i javnosti. Već se godinama šuška kako ćerka slavnog para želi da bude dečak, kao i da se već nekoliko godina navodno zove Džon.

Šajlo Džoli Pit
foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina i Bred javno su podržavali svoju ćerku u izražavanju njenog identiteta na način koji joj najviše odgovara, naglašavajući važnost podrške deci u njihovoj individualnosti. Glumac je o odgoju svoje naslednice prvi put progovorio 2008. godine i tada otkrio da je zovu muškim imenom, dok se Anđelina ovim povodom oglasila dve godine kasnije kada je izjavila kako je sve počelo kada je imala tri godine.

Šajlo Džoli Pit
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Ona želi da bude dečak, pa smo joj odsekli svu kosu. Ona voli da nosi mušku odeću i misli da je jedna od braće", rekla je tada glumica koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka. Kako prenose strani mediji, navodno će Šajlo/Džon promeniti i pol, a mnogi ovo dete već slave kao LGBTQ ikonu.

( Kurir.rs / Mondo / T.B. )

Bonus video:

00:43

Mika i Giba promenili pol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track