ŽELIMO DA SRBIJA BUDE MESTO ZA USPEŠNE MLADE LJUDE: Biković predstavio svoju FONDACIJU i objasnio koja će biti njena MISIJA
Foto: ATA images

glumac o novom izazovu

ŽELIMO DA SRBIJA BUDE MESTO ZA USPEŠNE MLADE LJUDE: Biković predstavio svoju FONDACIJU i objasnio koja će biti njena MISIJA

Kultura -

Povodom početka rada Fondacije Miloš Biković, danas je u Beogradu održana konferencjja "Mreža - Forum znanja", kao prvi javni skup na kojem su prisustvovali polaznici Fondacije, ali i mentori i predavači.

Miloš Biković, Fondacija Miloš Biković
foto: ATA images

Predstavnici “Fondacije Miloš Biković” danas su javmisti predstavili misiju i planove ove platforme, koja za svoj cilj ima umrežavnje vrhunskih stručnjaka i profesionalca iz raznih oblast sa mladim i talentovanim ljudima, kojima će Fondacija pomoći da ostvare svoje pun profesionalni potencijale. Pored direktnog upoznavanja i razmene iskustva prve grupa polaznika sa mentorima Fondacije, tokom današnje jednodnevne Konferencije planiranoje i obraćanje ostvarenih naučnika, umetnika i istaknutih pojedinaca koji će podeliti svoje životne priče i put do uspeha. „Fondacija Miloš Biković“ je interaktivna platforma za razmenu znanja, sticanje iskustava i praktičnog rada uz mentorstvo svetski priznatih naučnika i stručnjaka raznih profila. Ovakav način rada unutar Fondacije pružiće polaznicima mogućnost umrežavanja i povezivanja sa kolegama i koleginicama iz srodnih, ali i različitih naučnih oblasti, pristup vrhunskim stručnjacima u našoj zemlji i iz dijaspore, kao i organizaciju studijskih putovanja, mogućnost stipendija za školarine, posetu najznačajnijim naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu.

Miloš Biković, Fondacija Miloš Biković
foto: ATA images

Priznati domaći glumac i producent Miloš Biković osnovao je pre nekoliko meseci Fondaciju čiji je primarni cilj pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima, u daljem školovanju i usavršavanju kako bi mogli da ostvare svoj pun lični i profesionalni potencijal. On je otkrio da je slučajno prvi događaj zakazan za 25. maj, kada se nekada slavio Dan mladosti.

"Moji saradnici i ja još uvek ne znamo gde ćemo sve dopreti sa projektima i aktivnostima, ali imamo misiju - želimo da stvorimo uslove da Srbija bude bolje društvo i mesto izbora za život svake mlade osobe. Pokušaćemo da im uštedimo pet do deset godina lutanja, a vodićemo ih na put do uspeha i zato smo se danas organizovali ovaj događaj", rekao je glumac.

Miloš Biković, Fondacija Miloš Biković
foto: ATA images

Milošu su podršku pružile kolege iz "Južnog vetra", ali i glumica Anđela Jovanović.

Miloš Biković, Fondacija Miloš Biković
foto: ATA images

Ona je blistala i nije skidala osmeh sa lica, a izabrala je prelepu plavu haljinu cvetnog dezena, a trudnički stomači se jedva nazirao.

00:48

Miloš Biković se uvredio zbog godina i nasmejao sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track