NIKI MINAŽ PRIVEDENA ZBOG NAVODNOG POSEDOVANJA NARKOTIKA: "Pokušavaju sve što mogu da zaustave ovu turneju", a tvrdi i OVO (VIDEO)
Foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

ŠOKANTNO

NIKI MINAŽ PRIVEDENA ZBOG NAVODNOG POSEDOVANJA NARKOTIKA: "Pokušavaju sve što mogu da zaustave ovu turneju", a tvrdi i OVO (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Niki Minaž, na svom Instagram profilu, objavila je snimak svog navodnog hapšenja zbog sumnje da 'nosi drogu u svom prtljagu'. Sve se odigralo na aerodromu dok je putovala iz Amsterdama u Mančester, na svoj sledeći nastup u okviru turneje "Pink Friday 2".

Iako je Niki Minaž žestoko poricala da nosi bilo kakvu drogu, slavnoj reperki je rečeno da mora da ode u policijsku stanicu, što je zabeležila tokom prenosa uživo na Instagramu. Na snimku koji je objavila, muškarac joj je objasnio da će ukoliko želi će "dobiti advokata u kancelariji' i da će sve formalno ići 'što je brže moguće.'

Pre navodnog hapšenja, Minaž je podelila seriju objava na platformi "X" o tome kako je njen prtljag zadržan zbog detaljne kontrole na aerodromu.

"Pokušavaju sve što mogu da zaustave ovu turneju", napisala je ispod objave na Instagramu.

Takođe, na snimku se vidi da joj jedan muškarac govori da policija mora da pregleda njen prtljag, zbog sumnje da se u njemu nalaze nedozvoljenje supstance.

"Ovako izgleda kada su ljudi plaćeni velikim novcem da sabotiraju turneju nakon što su im svi drugi pokušaji propali. Sve ovo što mi sada rade je nelegalno", dodala je Niki Minaž na svom profilu.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

03:00

REPER CUNAMI EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Počelo je usred nastupa, SRUŠENA JE CELA BINA! Potom šokirao: Evo šta se desilo sa ljudima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track