OSTAVIO SUPRUGU ZBOG NJENE NAJBOLJE DRUGARICE: Ljubavna priča OVOG slavnog para pomera sve granice, a OVO kažu za njihovu decu
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

ljubavna priča

OSTAVIO SUPRUGU ZBOG NJENE NAJBOLJE DRUGARICE: Ljubavna priča OVOG slavnog para pomera sve granice, a OVO kažu za njihovu decu

Pop kultura -

Muzičar Sting i njegova supruga Trudi Stajler prošetli su crvenim tepihom na premijeri filma 'Parthenope' na 77. filmskom festivalu u Cannesu. Zajedno su više od 30 godina, a o njihovim ljubavnim počecima govori se i danas. Naime, Sting i Trudi upoznali su se dok je on bio u braku s Trudinom prijateljicom, irskom glumicom Frances Tomelti.

Sting
foto: Terence Baelen / Starface / Profimedia

Trudi i Frances upoznale su se radeći na produkciji predstave 'Macbeth' te su postale prijateljice. Osim toga, bile su i komšinice, sve do 1982. godine kada se saznalo za vezu Stinga i njegove buduće supruge.

'Oči su joj blede, bledozelene, a preko levog obraza ima izbledeli ožiljak koji izgleda kao da ju je životinjska kanža povredila oko zenice levog oka. Začudo, ožiljak ni na koji način ne umanjuje njenu lepotu. Naprotiv, izgleda kao slomljeni anđeo', pisao je Sting kasnije o Trudi u svojoj autobiografiji 'Broken music', gde je otkrio da se u nju zaljubio čim ju je upoznao.

Sting, Trudi Stajler
foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Niko od nas nije ponosan na situaciju koja se dogodila - jednostavno se dogodila', rekla je Trudi jednom prilikom za "The Guardian" i dodala: 'Voleli smo se i živeli smo zajedno, a onda smo se venčali i dobili decu. I to je, ukratko, naša životna priča.'

Iste godine kada su Trudi i Sting dobili prvo dete, jedan od najcenjenijih pevača razveo se od prve supruge. Sting je u drugom braku dobio još troje dece, piše Žena.rs.

Sting
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

'Bila je to najmanje idealna situacija koju možete zamisliti', rekla je Stajlerova o činjenici da je Sting bio oženjen, a ona u vezi s drugim muškarcem.

Jedan je od najpoznatijih svetskih muzičara, a potiče iz vrlo skromne porodice i s kojom je živeo u malom gradu u Engleskoj. Njegovo bogatstvo sada se procenjuje na 180 miliona dolara, a u iskrenom intervjuu za "Daily Mail" Sting je rekao da njegova tri sina i tri ćerke ne bi trebali da očekuju ​​da će naslediti taj novac, već da bi trebali da radei za njega i sami zarade.

Sting, Trudi Stajler
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

'Imamo puno obaveza, novac se troši, a sve ga je manje. Svakako ne želim da im ostavim fond koji će od njih napraviti lenštine i nezahvalnike. Oni moraju da radei. Svako moje dete zna to, i zato mi retko traže novac, što jako cenim. Kad bi se našli u nevolji, naravno da bih im pomogao. Oni imaju svoju radnu etiku zbog koje žele da se sami izbore za sebe', zaključio je Sting.

(Kurir.rs/Story.hr/J.M.)

Bonus video:

04:11

Sergej Ćetković: Sebe sam zvao Sting u srednjoj školi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track