ZBOG KOLEGINOG NERVNOG SLOMA SE POVUKLA, SAD SE VRAĆA NA VELIKA VRATA HOLIVUDA: Plavuša koju svet obožava najavila veliki povratak
Foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

VELIKI POVRATAK

ZBOG KOLEGINOG NERVNOG SLOMA SE POVUKLA, SAD SE VRAĆA NA VELIKA VRATA HOLIVUDA: Plavuša koju svet obožava najavila veliki povratak

Pop kultura -

Kameron Dijaz vraća se na filmska platna nakon 10 godina s novom akcijskom komedijom u kojoj glumi zajedno sa Džejmijem Foksom.

Netfliks je objavio prvi trejler za film "Back In Action" u kojem glume američka glumica Kameron Dijaz i njen kolega Džejmi Foks.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Obožavatelji sasvim sigurno jedva čekaju da ponovo vide Kameron na malim ekranima, posebno jer se neko vreme povukla iz javnosti.

Džejmi Foks
foto: Profimedia

No, tačan datum premijere još nije poznat.

Podsećamo, američka glumica i muzičar Bendži Meden nedavno su potajno dočekali svoje drugo dete.

Kameron nije otkrila Kardinalov datum rođenja, a ona i Bendži, koji su se venčali 2015., takođe imaju četvorogodišnju ćerku Rediks.

Kameron Dijaz
foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kameron i njen suprug Bendži poslednjih nekoliko godina žive povučenije, a par se upoznao početkom 2014. godine preko Nikol Riči, koja je udata za Bendžijevog brata blizanca Džoela Medena.

Venčali su se u januaru 2015. godine, a u decembru 2019. godine dobili su Rediks koju im je rodila surogat majka.

Kameron Dijaz
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno su bili viđeni na dvostrukom sastanku s njenim kolegom iz filma "Snimak seksa" Robom Luom i njegovom suprugom Šeril Berkof na Beveri Hilsu, a pre toga su uživali na večeri u poznatom italijanskom restoranu Tre Lune.

"Snimak seksa" bio je jedan od poslednjih filmova koje je Kameron snimila 2014. godine, nakon čega je odlučila da uzme pauzu od Holivuda i sveta glume. No na radost svojih obožavatelja uskoro će se vratiti na filmska platna s nadolazećom Netfliksovom akcijskom komedijom "Back in Action", u kojoj glumi uz Džejmija Foksa i Kajla Čendlera.

( Kurir.rs / Dnevnik.hr / T.B. )

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track