PUKLA LJUBAV IZMEĐU MADONE I NJENOG 30 GODINA MLAĐEG DEČKA: Evo šta je razlog raskida! "Ma, sve je jednostavno PROPALO..." (FOTO)
Foto: Printskrin Instagram

OSTALI PRIJATELJI

PUKLA LJUBAV IZMEĐU MADONE I NJENOG 30 GODINA MLAĐEG DEČKA: Evo šta je razlog raskida! "Ma, sve je jednostavno PROPALO..." (FOTO)

Pop kultura -

Kraljica popa Madona (65) i boksaški trener Džoš Poper (30) raskinuli su nakon godinu dana veze. Prema američkom Sanu, imali su premalo vremena jedno za drugo tokom njene turneje 'Celebration' koja se završila početkom maja.

- Madona je jedva viđala Džoša jer joj je raspored bio prebukiran. Stvari su jednostavno propale - izjavio je upućeni izvor, a prenosi list.

Madona
foto: Printskrin/Instagram

No nisu u svađi.

- Stvarno nema neprijateljstva, još uvek se vole. Njihova veza trenutno nije održiva i stvari su se ohladile, ali ostaju prijatelji - dodao je izvor.

Madona
foto: Alessandro Bremec/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da su u vezi, počelo se šuškati u martu 2023. Tad je Page Six objavio da je Madona viđena kako navija za Popera na jednom od njegovih boksaških mečeva u Njujorku. Nekoliko dana kasnije podelila je snimak na kojem se ljube te time potvrdila njihovu romansu.

Pre Džoša, Madona je ljubila modela Endrua Darnela (23) i plesača Ahlamalika Vilijamsa (28).

( Kurir.rs / 24sata.hr / T.B. )

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track