NIKO NIJE NI SLUTIO DA OVO RADE DALEKO OD SVOJE DECE: Evo kako su princ Vilijam i Kejt Midlton uspevali godinama sve da ZAVARAJU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OVO JE BILA NJIHOVA RUTINA

NIKO NIJE NI SLUTIO DA OVO RADE DALEKO OD SVOJE DECE: Evo kako su princ Vilijam i Kejt Midlton uspevali godinama sve da ZAVARAJU

Pop kultura -

Život britanskog princa Vilijama i njegove supruge princeze Kejt Midlton je pod lupom javnosti posebno nakon što je princeza od Velsa obelodanila da boluje od raka.

I ranije je za prinčevski par vladalo veliko interesovanje medija, a paparaci su ih pratili u stopu. Međutim, oni su uspevali da im umaknu i sakriju svoju veliku tajnu, kao i da određene detalje iz svog privatnog života sačuvaju samo za sebe.

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tajna prinčevskog para

Kako piše britanski Miror, princeza Kejt "voli da začini" svoj život sa princem Vilijamom, pa par često beži od dece kako bi uživali u dvoje na večeri u restoranima širom Velikom Britanije. Čak su i uoči prošlogodišnjeg krunisanja kralja Čarlsa III iskoristili priliku da u strogoj tajnosti pobegnu zajedno na večeru.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sama Kejt je više puta isticala da obožava da kuva za svoju porodicu i da gotovo svakog dana večeraju zajedno, ali je to bila varka za medije, jer su ranije često znali da se iskradu i uživaju u nekom restoranu.

Kraljevski par, tačnije Kejt, obožava kari zbog čega su u tajnosti boravili u jednom indijskom restoranu u Birmingemu, koji je bio deo njihove turneje uoči krunisanja kralja Čarlsa.

Kejt Midlton
foto: AP

Kako je ispričao Vinaj Agarval, koji zajedno sa suprugom Ankiti drži ovaj restoran, nije imao pojma da će kraljevski par doći u njihov objekta.

- Pozvao nas je i rezervisao mesto, a ja nisam imao pojma da razgovaram sa princom. Uopšte mu nisam prepoznao glas, ovo je prvi put da ga slušam telefonom. Kad sam ih ugledao, pa to je bilo prilično neverovatno iznenađenje - otkrio je on.

Vinaj je otkrio da Kejt voli jake začine, dok je njen muž više sklon blažim ukusima. Svojevremeno su Kejt i Vilijam priznali da im je apsolutno dozvoljeno da naruče hranu za poneti i da ih njihov kraljevski status ne ometa da uživaju u hrani kao i ostali obični ljudi.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I sama princeza od Velsa je u jednom intervju za BBC otkrila da je njeno omiljeno jelo kari, dok je princ Vilijam priznao da ne podnosi baš dobro jake začine kao njegova žena. Ipak, kako bi udovoljio svojoj ženi on povremeno s njoim uživa u jelima od piletine koja nisu toliko začinjena.

Rođak princa Vilijama, koji sa suprugom ima dvoje dece, otkrio je da Kejt i Vilijam nisu jedini u palati koji naručuju hranu preko dostave. To čine i drugi članovi kraljevske porodice.

( Kurir.rs / Republika / T.B. )

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track