"MORALA SAM DA IM OBJAŠNJAVAM": Naša glumica KRILA od svojih roditelja da se VERILA, a onda su sasvim slučajno saznali za to FOTO
Foto: Printskrin

DUGO JE KRILA

"MORALA SAM DA IM OBJAŠNJAVAM": Naša glumica KRILA od svojih roditelja da se VERILA, a onda su sasvim slučajno saznali za to FOTO

Pop kultura -

Srpska glumica, Nevena Vukes u skladnom je braku sa hrvatskim muzičarem Markom Vukes sa kojim je dobila i dete, ali njihova veza nije baš tako glatko išla na početku.

Ono što je zanimljivo, da je Nevena dugo krila od porodice i prijatelja da se verila za Marka, sve do trenutka dok oni nisu primetili prsten na njenoj ruci.

- Iz želje da ne pravimo veliku dramu oko toga što smo se verili, nikome ništa nismo pričali. Sve dok najbliži nisu primetili novi prsten na mojoj ruci, pa su morala da uslede objašnjenja. Svi su radosno primili tu novost i sad željno iščekuju veliki dan. Svadbu smo zakazali za leto - kaže glumica za srpske medije.

Nevena Vukes
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, par je mesecima živeo u kontejneru koji im je dodelila opština Marija Bistrica. Oni su na svom Jutjubu prikazali kako su uredili svojih 12 kvadrata, kao i sve oko kontejnera, dok su u svemu tome ostali pozitivni i nasmejani.

- Reč je o montažnoj kući. Gradimo je sami, uz pomoć Boga i bližnjih. Lepo je raditi s drvetom, ali treba imati puno strpljenja i veštine. Nadamo se da ćemo na proleće moći da se preselimo - pričala je glumica.

Nevena Vukeš
foto: Printscreen

- Prihvatili smo svoj privremeni dom - kontejner koji nam je opština dodelila nedelju dana nakon zemljotresa. Statičar koji nam je izdao crvenu oznaku i rešenje da kuća više nije za stanovanje, nego je treba srušiti, savetovao nam je da razmislimo o drugoj lokaciji za novu kuću jer je obližnje brdo počelo da se urušava. To nas je podstaklo na brzo delovanje pa smo prošlog leta počeli da gradimo novu kuću - objasnila je tada Nevena za hrvatsko izdanje magazina "Story".

Nevena Vukes
foto: Ustupljene fotografije

- Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj deci - ispričala je Nevena za “Gloriju”.

Inače, Nevena se proslavila ulogama u serijama "Vojna akademija" i "Švindleri", a bavi se i fotografijom.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

02:49

TEŽE MI JE DA ZAPLAČEM NEGO DA SE SKINEM PRED KAMEROM! Glumica nikada iskrenija: Veći mi je strah od emocija nego od GOLOTINJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track