ZGUŽVAN, RAŠČUPAN I SA PIVOM U RUCI: Ben Aflek u nikad gorem izdanju dok su glasine o RASPADU braka sa Džej Lo sve glasnije (FOTO)
Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

ZAPUSTIO SE

ZGUŽVAN, RAŠČUPAN I SA PIVOM U RUCI: Ben Aflek u nikad gorem izdanju dok su glasine o RASPADU braka sa Džej Lo sve glasnije (FOTO)

Pop kultura -

Sve se glasnije šuška o bračnim problemima Bena Afleka i Dženifer Lopez, a glasine da se njihova zajednica urušila definitivno ne smiruje njegov izgled poslednjih dana.

Tako je u prethodnom periodu snimljen kako hoda ulicom s limenkom piva u ruci, a sam se pojavio i na porodičnoj proslavi. Zbog svega toga ne stišavaju se nagađanja na društvenim mrežama da je nakon dve godine stavio tačku na brak s latino divom. Na maturalnu zabavu svoje najstarije kćeri Aflek je došao ležerno odeven, zgužvan, raščupan i neraspoložen. Mnoge je podsetio na svoja izdanja kad se raspao njegov brak sa Dženifer Garner.

Lopez poslednjih dana živi u njihovoj vili na Bel Eru vrednoj 60 miliona dolara, dok Aflek živi u iznajmljenoj kući, samo nekoliko minuta vožnje od kuće bivše supruge Dženifer Garner u Brentvudu.

On i Garner (52) bili su u braku od 2005. do 2018. i imaju troje dece.

Aflek i Lopez bili su u vezi pre 20 godina, čak su se verili i isplanirali venčanje, a onda je sve puklo. Potom su im su se putevi pre nekoliko godina spojili te su obnovili ljubav i venčali se pre dve godine.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Dženifer je na promociji svog novog filma "Atlas" održala konferenciju za medije, a jedno od pitanja koje je čula bilo je ono o odnosu s Benom.

"Možete li prokomentarisati vašu situaciju sa suprugom?", pitao ju je jedan novinar.

Dženifer Lopez
foto: Carlos Tischler/ Eyepix Group / Zuma Press / Profimedia

Dženifer se kratko nasmejala, a potom se uozbiljila i direktno pogledala novinara.

"Možete vi i bolje od ovoga", rekla je kratko na to.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

10:45

ŽIVI NA SILU SA MUŽEM IAKO JE PODNET ZAHTEV ZA RAZVOD! Novosađanka za Kurir: Jezivo je, deca žive u prljavštini SVEKRVA SE USELILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track