ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA KEJT MIDLTON I SVI SU NA IVICI SUZA: Niko nije mogao ni da sluti na nesreću koja je VREBALA iza ugla
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

delovala je srećno

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA KEJT MIDLTON I SVI SU NA IVICI SUZA: Niko nije mogao ni da sluti na nesreću koja je VREBALA iza ugla

Pop kultura -

Vlasnici Airbnb-a koji košta 850 funta za noć objavio je dosad neviđenu fotografiju Kejt Midlton i princa Vilijama. U tom apartmanu su njih dvoje odseli tokom prošlogodišnjeg putovanja u Vels.

Seoska kuća Dafin Mor obeležila je na Fejsbuku godinu dana od boravka kraljevskog para i to fotografijom princa Vilijama (41) i Kejt (42), koji su pozirali nasmejani s osobljem.

Kejt Midlton
foto: Printskrin/ Facebook

Kejt i Vilijama opisali su kao "jako ljubazne i prijateljski nastrojene" dodajući da im je bilo 'zadovoljstvo' pružiti prenoćište kraljevskom paru.

Ovaj ugostiteljski objekat pruža smeštaj za 16 osoba te graniči s nacionalnim parkom Brekon Bkons, gde su Kejt i Vilijam otputovali kako bi proslavili 60. godišnjicu planinske spasilačke službe Central Beacons.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Može se unajmiti za 850 funti po noćenju s minimalnim boravkom od tri noći i može se pohvaliti panoramskim pogledom na planine. Ta kuća ima čak 74 propratne prostorije, uključujući teretanu, spa opremljen parnim kupatilom i hidromasažnom kadom i dečiju sobu.

Nakon boravka, Kejt i Vilijam pozirali su nasmejani s osobljem i upisali se u knjigu gostiju. Ovde su proveli doduše samo jednu noć, pre nego što su nastavili s aktivnostima po južnom Velsu.

U vreme njihovog boravka Kimberli Fraj, koja je vlasnica Dafina Mora i Blubela, rekla je: "Ponašali su se poput lokalaca kad su došli".

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Rezervisali su smeštaj, a mi smo to držali u tajnosti. Ljudi u pabu bili su jako iznenađeni kad su ih videli. Osećali smo se vrlo privilegovanima što su ovde. Naplaćivali smo im redovne cene, kao i svima", dodala je.

Mnogi su nakon što su videli ovu fotografiju bili dirnuti do suza. Naime, Kejt se na fotografiji čini tako srećna pa niko ne može da veruje šta se dogodilo u zadnjih godinu dana i koliko se situacija promenila.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track