PRINCEZA DAJANA PREKRŠILA SVA KRALJEVSKA PRAVILA: Nije je bilo briga za posledice, terala po svom, a sada TO RADI I KEJT MIDLTON
Foto: Profimedia

ugledala se na svekrvu

PRINCEZA DAJANA PREKRŠILA SVA KRALJEVSKA PRAVILA: Nije je bilo briga za posledice, terala po svom, a sada TO RADI I KEJT MIDLTON

Pop kultura -

Poznato je da su i princ Vilijam i princeza Kejt praktični roditelji, te da su posvećeni i da ništa nije iznad potreba njihove dece.

Posvećeni rodielji

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum head 500 x 397px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1194 Slično

Tokom godina, par je otkrivao deliće svog porodičnog života iza zatvorenih vrata. Na veliko zadovoljstvo kraljevskih obožavatelja, budući kralj i kraljica pružili su slatki uvid u svoje roditeljske metode - od hobija i interesovanja svoje dece do vrednosti koje pokušavaju da unesu svojoj deci.

Princeza Dajana svojim metodama prekršila sva pravila, a sada to radi i Kejt

princeza Dajana, Princeza Dajana
foto: DAVID HARTLEY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan roditeljski metod za koji se kaže da je Kejt usvojila od svoje pokojne svekrve – toliko je neuobičajeno u ovoj porodici da se čak naziva "zlatnim pravilom“ princeze Dajane kada je u pitanju podizanje njena dva sina, Vilijama i Harija.

Nije je briga za pravila, želi da decu vaspita drugačije

Princeza od Velsa ima za cilj da drži noge svoje dece čvrsto na zemlji, uprkos njihovim kraljevskim privilegijama. Dajana je često vodila Vilijama i Harija sa sobom na dobrotvorne angažmane, tako da su videli realnost života manje srećnih ljudi. Takođe je insistirala na tome da braća pišu zahvalnice kako bi osigurala dobro ponašanje od detinjstva.

princ Hari, princeza Dajana, kralj Čarls
foto: John Shelley Collection / Avalon / Profimedia

Kejt je takođe primenila ovo pravilo sa svoje troje dece, od kojih se navodno očekuje da napišu zahvalnicu kad god dobiju poklon.

- Vilijam i Kejt su razvili ovu briljantnu veštinu puštanja koliko god mogu da izgledaju spontano i tako to deca vide. Ponašanje za stolom, pisma zahvalnosti, male ljubaznosti se ubacuju u dečje navike kako bi vremenom postala automatska - rekao je izvor za The Sun.

Noge čvrsto na zemlji

Slično kao što je Dajana vodila Vilijama i Harija sa sobom na dobrotvorne događaje, Kejt je takođe povela svoju decu da joj pomognu u nekim od svojih filantropskih napora.

Kejt Midlton
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nedavno, Džordž, Šarlot i Luis su je pratili u Mejdenhedu - u blizini njihove kuće u Vindzoru - gde su pomogli da se spakuju svečane kese sa poklonima pune igračaka i drugih poslastica za siromašnu decu koje će dobiti za Božić.

Terala je po svome, bez obzira na pravila

Kraljevski pisac Endru Morton, koji je sarađivao sa Dajanom na biografiji njenog života, objasnio je da je pokojna princeza želela da nauči svoje sinove o realnom svetu.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

- Od malih nogu je vodila mlade članove kraljevske porodice u svoje privatne dobrotvorne posete. Jedan od razloga je bio što nije želela da dečaci odrastaju misleći da je ceo svet 4x4 Rendž Roveri, puške i dadilje - objašnjava.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track