IMA 68 GODINA I NEZASITA JE U KREVETU: Nije se obuzdala ni kad je ĆERKA UHVATILA NA DELU, ova zvezda otkriva šta je uzbuđuje
Kris Džener, Foto: Printskrin

VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI

IMA 68 GODINA I NEZASITA JE U KREVETU: Nije se obuzdala ni kad je ĆERKA UHVATILA NA DELU, ova zvezda otkriva šta je uzbuđuje

Pop kultura -

Kris Džener (68) je moćna žena koja je ujedno i glava porodice Kardašijan-Džener. Ona vuče sve konce i donosi glavnu reč o životima svojih ćerki čije je karijere maltene i stvorila.

Kris Džener živi punim plućima
Kris Džener živi punim plućimafoto: Instagram/Kris Džener

Međutim, osim što je majka i poslovna žena, ova rijaliti zvezda uredno brine i o svojim potrebama. Ljubavni život nimalo ne zapostavlja nakon razvoda od Brusa Dženera koji je promenio pol. Kris je godinama unazad pokazala da ima izrazito visok libito. Problemi u braku sa Robertom počeli s rođenjem male Kloi, kojoj Robert navodno nije otac. Međutim, tu nije bio kraj jer je Kris mužu ubrzo jasno stavila do znanja da joj je sa njim dosadno i da će ga varati, što je kulminiralo nakon rođenja sina Roba. Javnost ju je nazivala nevernicom i nimfoankom, ali Kris se na to nije mnogo obazirala.

Kris Džener voli da ugađa svim svojim potrebama
Kris Džener voli da ugađa svim svojim potrebama

Nedavno je Kris imala veoma zanimljivu ispovest o svom intimnom životu i time javnost ostavila bez teksta. Gostujući u emisiji kod Elen Dedženeris otkrila je detalje jednog svog iskustva. Tada je pričala o intimnom odnosu sa tadašnjim partnerom i nagovesti kako su veoma aktivni te da je u krevetu nezasita. Ispričala je i kako je njena ćerka Kloi s drugaricom uhodila Korija nakon što je dobila dojavu da se viđa sa nekom vatrenom crvenokosom ženom. Kada su stgli pred hotel, imale su šta i da vide.To je bila Kris koja se prerušila u drugu osobu jer ona i Kori vole takve igrice sa partnerima.

Imala je intimne odnose na javnim mestima
Imala je intimne odnose na javnim mestimafoto: Profimedia

Ova poznata dama govorila je i kako je sa bivšim partnerima vodila ljubav kad god i gde god da joj se ukazala prilika te se nije libila da to radi ni na javnim mestima. Stoga i ne čudi što je ćerki Kim Kardašijan stvorila svetsku popularnost pustivši u javnost njen intimni snimak koji ju je vinuo u zvezde.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track