"NIŠTA JOJ NE VREDI SVA OVA PLASTIKA" Fanovi osuli paljbu po sultaniji Hurem, kažu da se zbog OVIH KOREKCIJA načisto upropastila
Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

šta vi mislite?

"NIŠTA JOJ NE VREDI SVA OVA PLASTIKA" Fanovi osuli paljbu po sultaniji Hurem, kažu da se zbog OVIH KOREKCIJA načisto upropastila

Pop kultura -

Turska glumica Merjem Uzerli (40) najpoznatija je po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", koja je svoju popularnost stekla od 2011. do 2013. godine.

Merjem se, na nekoliko godina, povukla iz sveta glume, ali sad se ponovno vraća. Kako pišu, dobila je glavnu ulogu u seriji "Ru" u kojoj će glumeti ženu nesrećnu u svom braku, a onda će se zaljubiti u muškarca koji je nekoliko godina mlađi od nje.

Naime, pomenuta serija dobila je ime po restoranu u kojem su se snimali brojni kadrovi.

Dok je jedan deo publike jedva dočekao njen povratak na male ekrane, drugi su je obasuli negativnim kritikama zbog fizičkog izgleda, tvrdeći da se unakazila estetskim zahvatima. Osim toga, smeta im i to što Merjem izgleda dosta starije od "mlađeg muškarca" u kojeg se zaljubljuje u seriji.

"Izgleda kao da je starija od njega 30 godina, kao da joj je sin," napisao je jedan od pratilaca.

"Ništa joj ne vredi sva ova plastika, prirodnije je lepše," zaključio je drugi.

Prema nagađanjima, glumica je korigovala usne i jagodice, a bila je i na tretmanu botoksom. Od vremena kad joj je crvena kosa bila zaštitni znak, u potpunosti je promenila svoj imidž. Do sada smo mogli da je vidimo kao plavušu, brinetu i crnku, a nedavno se vratila platinasto plavoj boji kose i tako oduševila svoje obožavatelje.

(Kurir.rs/Story/J.M.)

Bonus video:

00:48

BIVŠI RIJALITI PAR ZOVU SULEJMAN I HUREM! Dalila i Dejan javno pokazali koliko se VOLE, a tek kako ju je on ZEZNUO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track